Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Anlattıkları dehşete düşürdü!

        Alınan bilgiye göre, kırsal Dömez Mahallesi'ndeki bir düğünde havaya açılan ateşte kurşun isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Necmi Çelik'in (57) cenazesi, yakınları tarafından İnegöl Devlet Hastanesi morgundan alınarak, yerleşim biriminin Musalla Meydanı'na getirildi.

        Çelik'in cenazesi, burada kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında defnedildi.

        Cenaze törenin ardından gazetecilere açıklama yapan Çelik'in ağabeyi Hüseyin Çelik, böyle bir olayın yaşanmasından dolayı son derece üzgün olduklarını söyledi.

        Merhuma Allah'tan rahmet dileyen Çelik, "Bundan sonra düğünlerde silah atılmasın, silah tamamen kalksın. O akşam 10 yaşındaki çocuğun bile elinde silah vardı. Kimse silah atmasın. Böyle canlar yanıyor." diye konuştu.

        REKLAM

        Cenaze törenine katılan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit de olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirterek, "Devletimiz suçluyu bulur, suçlular en iyi şekilde cezalandırılır. Buna bazen 'kader' diyoruz ama bunlar katliam. Bu memlekette olmaması gereken şeyler. Keşke yaşanmasaydı." dedi.

        MAKİNELİ TÜFEKLE HAVAYA ATEŞ ETTİLER

        Öte yandan düğün sırasında çekilen görüntüler tek tek incelenerek kimlerin silahla ateş ettiği tespit edildi ve silahlarına el konularak ifadeleri alındı. Düğün yerinde silah seslerinin zurna sesini bastırdığı o anların görüntülerine İHA ulaştı. Görüntülerde davetlilerin meydanda oynadığı sırada silahlarına davranan magandaların grup halinde silahlarını ateşlediği, bir süre sonra silah sesinin yerini makineli tüfek sesinin aldığı ve bir magandanın ise oturduğu masada ayağa bile kalkmadan silahını ateşlediği görülüyor.

        Öte yandan olayla ilgili dün adliyeye sevk edilen şüpheliler Dömez Mahallesi Muhtarı M.A, Akbaşlar Mahallesi Muhtarı E.A. ile R.T. ve Ö.B'nin savcılıktaki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ