Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa ÖLDÜREN YANGIN! Son dakika: İstanbul'da 4 katlı binada çıkan yangında bir genç öldü!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Kadıköy'deki Osmanağa Mahallesi Tayyareci Sami Sokak içerisinde saat 07.00 sıralarında 4 katlı bir binanın 1'nci katında yangın çıktı.

        Henüz nedeni bilinmeyen yangına, başta Kadıköy itfaiyesi olmak üzere çevredeki ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

        ÜST KATTAKİLER TAHLİYE EDİLDİ

        DHA'da yer alan habere göre olay yerine gelen itfaiye erleri alevlerle baş etmeye çalışırken, bir taraftan da üst katlarda kalan vatandaşları kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye uzun uğraşlar sonucu, yangını kontrol altına aldı.

        MERDİVENLE ÜST KATTAKİLERE ULAŞILDI

        Bu sırada merdivenle üst katlara ulaşan itfaiye, vatandaşların güvenliğinden emin oluncaya kadar bir süre bekledi. Yangının kontrol altına alınmasından sonra vatandaşlar, apartmanın merdivenlerinden kontrollü bir şekilde indirildi.

        MÜZİSYEN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

        Alevlerin söndürülmesinden sonra dairede kalan gençlerden Yusuf Can Döğüşçü (20) isimli gencin cesedine ulaşıldı. Caddebostan'da müzisyenlik yaptığı öğrenilen Yusuf Can Döğüşçü'nün ölümü arkadaşlarını hüzne boğdu. Dairede 8 gencin kaldığı ve yangından hemen sonra çıktıkları öğrenilirken, yangında hayatını kaybeden Yusuf Can Döğüşçü'nün cenazesi ambulansa taşınarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis yangının çıkışı ile ilgili soruşturma başlattı.

        Binadan çıkan Mehmet Başaran, "İçerde uyuyorduk, bir abi bağırdı. Hemen dışarı koştuk." dedi. Binadan çıkan Abdullah Sarkman ise, "Aşağıdan zile bastılar, biz de balkona çıktık. İçeriyi duman sarmıştı, biz de aşağı inemedik" şeklinde konuştu.

        "ORADA BEKARLAR KALIYORDU"

        Yangının başladığı dairenin hemen altındaki işyerinin sahibi, "Alt taraftaki dükkan benim. Üst taraftaki alana yatak atmışlar orada yatıyorlar. Orayı blok yapmışlar. Orada bekarlar kalıyor" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ