Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Öldürülen iş adamının cebinden çıkan not delil oldu

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Eyüpsultan'da 10 Şubat 2018 günü parkta bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin işadamı Yaşar Tekmanlı'ya ait olduğu ortaya çıktı. Tekmanlı, Yalova'dan kaçırılıp getirildiği İstanbul'da öldürülmüştü. Polis şüphelileri kısa sürede tespit etti. Zanlılar Ahmet C. ve Selami C.'nin işadamını öldürtmek için 'Arap Çetesi' ile anlaştığı belirlendi. Katil zanlısı Ümit A., azmettirici olduğu iddia edilen Ahmet C. ve Selami C. gözaltına alındı. Davada 3 şüpheil ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

        REKLAM

        MÜEBBET HAPİS CEZASI

        Tetikçi olduğu belirtilen Ümit A. ve azmettiricilikle suçlanan Ahmet C. ile Selim C. kardeşlerin aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. 3 şüpheli ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

        PANTOLONUN CEBİNDEN "TEHDİT EDİLİYORUM" NOTU ÇIKTI

        10 ay süren davada en büyük delil ise öldürülen işadamının pantolonunun cebinde bulunan not oldu. Notta, "Ahmet C. ile Selim C.'ye herhangi borcum olmamasına rağmen beni ve ailemi tehdit ediyorlar" yazıyordu.

        ŞARKICI OĞLU: 2.5 YIL KAÇTIK

        Öldürülen işadamının 22 yaşındaki şarkıcı oğlu Gökalp Tekmanlı, Habertürk'e konuştu. Çetenin kendilerini tehdit ettiğini anlatan Gökalp Tekmanlı "Yaklaşık olarak 2.5 senedir bu çete ve çete üyeleri tarafından tehdit ediliyorduk. Sürekli göçebe hayatı, kaçak hayatı yaşamak zorunda kaldık. 10 Şubat 2018 yılında babam kendi evimizin önünde zorla kaçırılarak vahşice katledildi. Üzerinde çıkan notta, zaten bu konuyla ilgili şikayetçi olduğu insanların isimleri vardı. Mahkeme hepsine hak ettiği cezayı verdi. Umarım bu cezaları sonuna kadar çekerler, emniyet güçleri ve devlet büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

        PALALI SABRİ'NİN MEKANINA SALDIRANLAR

        İşadamını öldüren 'Arap Çetesi'nin 24 Ocak 2018 günü 'Palalı Sabri' olarak tanınan Sabri Çelebi'nin Ortaköy'deki gece kulübünü kurşunlayarak 1 kişiyi öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ