Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Öykü Serter yasak aşkı itiraf etti: Evli bir adamla... Öykü Serter'in sevgilisi kim? - Haberler
        1

        Öykü Serter, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk oldu. Bilinmeyenlerini anlatan sunucu çarpıcı bir itirafta bulundu.

        2

        Serter, evli bir erkekle aşk yaşadığını açıkladı. Sunucu, "Medeni durumu ilişki yaşamaya müsait olmayan bir erkekle çok uzun süre birlikte oldum ama yuva yıkan kadın değilim. Zaten uzun süre önce çözülmüş bir yuva vardı. Benden önce yaşanmış ilişkiler vardı. " dedi.

        3

        Çok aşık olduğunu belirten Serter, "Keşke bir yuvam olsa çocuğum olsa diye hayaller kuran bir kadındım ama bu hayal balonunu patlatıp yaşananları arkamda bırakıp gittim" ifadelerini kullandı.

        Öykü Serter'in yasak aşk itirafı sonrasında, birliktelik yaşadığı erkeğin kim olduğu ise merak uyandırdı.

        Serter'in itirafı sosyal medyada gündem oldu.

        4

        ÖYKÜ SERTER HAKKINDA

        26 Şubat 1975'te Ankara'da dünyaya gelen Öykü Serter, TED Ankara Koleji, Galatasaray Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde eğitim gördü.

        5

        Aynı zamanda yüzücü olan Serter, Capital Radio'da DJ olarak medya sektörüne girdi. Daha sonra Number 1 FM'de ve Cine5'teki 5T5 adlı programda görev aldı.


        6

        Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı programlarının sunuculuğunu üstlendi. 2006'da Ragga Oktay ile birlikte B.U.M. adlı yarışmayı hazırladı. 2011'de jürisinde Star Akademi programını sundu.

        Serter, daha sonra Türkiye'nin fenomen olan pek çok programının sunucusu oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ