Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Oyuncu Gözde Çığacı'dan sevgilisi Tümer Gülümserler'e evlilik teklifi! - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Gözde Çığacı, bir süredir Tümer Gülümserler ile aşk yaşıyor.

        2

        Çığacı, sevgilisi Tümer Gülümserler'e evlilik teklif etti.

        3

        Oyuncu, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Çığacı, yaptığı paylaşımda duygularını şu sözlerle dile getirdi:

        4

        Sanırım bir basın açıklaması yapmamın zamanı geldi. Bilen bilir; ben biraz serseri ruhluyumdur. Biraz dağınık, yer yer deli, yer yer biraz konuşkan ve bazen sıkıcı bile olabilirim. Tam da bu sebeple hayatımda ne istediğimi çok da bilemeyebiliyorum...

        5

        29 yıllık hayatımda emin olduğum iki şey var. Birincisi; mesleğim. Hiç şüphe duymadım onu seçerken. İkincisi; beraber yaş almaktan keyif, gurur ve hatta onur duyucağım, 'Eşim' demenin anlamlı olacağı canım sevdiğim...

        6

        Belki biraz aklım havada olabilir ama beni bu kadar anlayan ve hatalarımı bana sevdiren, bana sabrı öğreten, her heyecanımı benimle paylaşabilen, tembellik etmenin en keyifli halini bana yaşatan, her anlamda koşmanın bu kadar keyifli olduğu bir insan daha önce karşıma çıkmamıştı.

        7

        Sanırım sen bir istisnasın sevgilim ve benim için özel üretildin. Hayat boyu beklenti içinde yaşamak sizce de sıkıcı değil mi? 'Neden?' diye bile sormamışım kendime. Neden o teklif etmeli? Bunun bir cevabı yok. Bunun kadını erkeği de yok.

        8

        Ben bir insanım ve bu insanla hayatımı paylaşmak istiyorum. Bu adımı atmaktan gurur duyuyorum. İyi ki yanımdasın yol arkadaşım, benim güzel kalpli sevdiğim. Hep ol... Bu arada 'Evet' dedi!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ