Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özer Hurmacı: Servetim çocuklarıma feda olsun! Mihriban Dinçer'den boşanıyor - Magazin haberleri
        1

        Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda top koşturan eski futbolcu Özer Hurmacı, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere takıldı. 6 yıllık evliliğini noktalama aşamasında olan Hurmacı, tek başına geldiği alışveriş merkezinde muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        2

        Hurmacı, "Artık çocuklarımı görebiliyorum, mahkeme hafta sonları görmeme izin verdi. Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı. Çocuklarım için üzülüyorum ama hayat bu, ne getireceği belli olmuyor" dedi.

        3

        "BU OLAYLARA ŞAHİT OLDUKLARI İÇİN ÜZÜLÜYORUM"

        Eşi Mihriban Dinçer’in 30 milyon TL tazminat, üç çocuğu için de 75 bin TL nafaka istediği yönünde çıkan haberlerin doğruluğu sorulduğunda söze giren Hurmacı, "Onlar benim canım, onlara bütün malvarlığım feda olsun. Benim üzüldüğüm tek şey, onların bu durumlara şahit olmaları ve yaşamaları" diye konuştu.

        4

        TEKNİK DİREKTÖR OLMAK İSTİYOR

        Hayatın bir şekilde devam ettiğini belirten Özer Hurmacı, gerekli eğitimleri aldıktan sonra kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini açıkladı.

        5

        TEDBİR TALEBİNDE BULUNDU

        Çekişmeli boşanma davası devam ederken Mihriban Dinçer, eşine bir de ihtiyati tedbir davası açmıştı. Eşinin yaklaşık 20 gayrimenkulünün bulunduğunu iddia eden Dinçer, 50 bin liralık ‘katılma alacağı’ davası açarak, eşinin gayrimenkullerinin üçüncü kişilere satışının önlenmesi için ihtiyati tedbir talebinde bulunmuştu.

        6

        "ÇOCUKLARIMI İHMAL ETTİ"

        Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi, 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’ya evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle ‘çekişmeli’ olarak boşanma davası açmıştı. Özer Hurmacı, eşinin sürekli astroloji ile ilgilendiğini, çocuklarını da ihmal ettiğini öne sürmüştü. Özer Hurmacı’ya karşı boşanma davası açan Mihriban Hurmacı ise kendisine iftira atıldığını belirterek 30 milyon tazminat ile kendisi ve çocukları için toplam 75 bin lira nafaka istemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ