Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özlem Yıldız Bodrum'da - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Özlem Yıldız, sezonu Bodrum'da açtı. Ünlü sunucu, yakın bir arkadaşının doğum günü için Bodrum'a geldiğini söyledi.

        2

        Yıldız, "Programın bu haftaki çekimlerini tamamladık kıramayacağım bir arkadaşımın doğum günü vardı. Bu mutlu gününde onu yalnız bırakmak istemedim. Uçağa atlayıp, Bodrum'da ona sürpriz yapmaya geldim, gelmişken de bir iki gün dinleneceğim'' dedi.

        3

        Tek başına şezlongta güneşlenen Yıldız, oğlu Demir ile mesajlaşıp görüntülü konuştu.

        4

        Temmuz ayında okulların tatile girmesiyle oğluyla birlikte uzun bir tatil yapacağını söyleyen sunucu, bir ara denize girmeye karar verdi ama suyun soğuk olduğunu fark edince denizden çıktı.

        5

        Koronavirüs pandemisi nedeniyle gelen kısıtlamaların kalkması sonucu ünlü isimler de soluğu tatil beldelerinde aldı. Karantina sonrasında televizyon ve müzik dünyasının tanınmış simaları Ege ve Akdeniz koylarına doğru yol alırken, kimileri de tercihini yurt dışından yana kullandı.

        6

        Oyuncu ve komedyen Ata Demirer, babası Orhan Demirer ile birlikte Bozcaada'da tatil yapıyor. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Demirer, babasının doğum gününü, "Nice yaşlara babacığım" sözleriyle kutladı.

        7

        Oyuncu Ceren Yılmaz, sezonu Bodrum Muğla'da açtı. Tekne tatili yapan Yılmaz, tatil pozunu da sosyal medya hesabından yayınladı.

        8

        Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, 'Açelya' karakterini canlandırdığı 'Mucize Doktor' dizisinin final yapmasının ardından yaz sezonunu rol arkadaşlarıyla açtı.

        9

        Köseoğlu, Hazal Türesan, Merve Bulut ve Sinem Ünsal ile birlikte tatile çıktı. Gün boyunca güneşin ve havuzun keyfini çıkaran 29 yaşındaki oyuncu, çekildiği fotoğrafları da Instagram hesabından yayınladı. Bikinisiyle havuz başında objektif karşısına geçen Hayal Köseoğlu, pozlarını "Yaşasın kusurlar, yaşasın gamzeler, yaşasın kadın bedeni..." notuyla yayınladı.

        10

        Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan, tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Şarkıcı, önceki gün bikinisini kovboy şapkasıyla tamamladığı bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

        11


        Model Ece Sükan, bir süredir Bodrum'da bulunuyor.

        12

        2021'in sürpriz aşıkları Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, tekne tatiline çıktı. İkili daha sonra Kaş'taki evlerine geçti.

        13

        Nikah masasına oturması beklenen Ahmet Kural ile avukat Çağla Gizem Çelik çifti, aşklarını sosyal medyaya taşımayı sürdürüyor. Kural'ın rol aldığı dizinin çekimleri için Kıbrıs'ta bulunan aşıklar, güzel havanın tadını çıkartıyor.

        14

        Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, 17 günlük tam kapanmayı Alaçatı'da geçirdi. Özerk, evinin bahçesine çekilen fotoğrafları Instagram'da paylaştı.

        15

        Ünlü Youtuber Duygu Özaslan ise basketbolcu sevgilisi Maxim Can Mutaf ile Bodrum'da.

        16

        Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, şu sıralar sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile birlikte Maldivler'de tatil yaptı.

        17

        Şarkıcı Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer ile birlikte yaz sezonunu Bodrum'da açtı. Ceceli, eşi ile birlikte çekildiği bu fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı.

        18

        Buse İskenderoğlu, sezonu Miami'de açtı. İskenderoğlu, iddialı fotoğraflarını da sosyal medya hesabında paylaştı.

        19

        2016 yılında nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren Berkay Şahin-Özlem Ada Şahin çifti, 17 günlük kapanmanın ardından soluğu Bodrum'daki evlerinde aldı.

        20

        Kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, oğlu Ali ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı.

        21

        Şarkıcı İrem Derici, 17 günlük kapanmanın ardından soğulu Antalya'da aldı. Ayna karşısında bikiniyle poz veren Derici, çekildiği bu fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

        22

        2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ise Miami'ye gitti. Günlük hayatından sık sık kesitler yayınlayan Şahin, tekneden yeni fotoğrafını paylaştı.

        23

        Geçtiğimiz günlerde Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturma kararı aldığını açıklayan Şeyma Subaşı, Ibiza'da tatil yapıyor.

        24

        Her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen ikilinin aşkları belgelenmişti.

        Bürsin, ilişkilerinin ortaya çıkmasının ardından, Erçel ile Maldivler'de tatil yaptığı sırada çekilen fotoğraflarını yayınladı.

        25

        Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'yle Fethiye'de atil yapıyor. Ünlü oyuncu, önceki gün Ünlü'ye poz verdi. Tatilinden kesitleri yayınlayan Ergüçlü'nün paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        26

        Geçtiğimiz yaz koronavirüs salgını nedeniyle evinin çatısında güneşlenen sosyetik güzel Eda Taşpınar, seyahat kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte tatil sezonunu New York'ta açtı.

        27

        İş insanı Kaan Demirağ'dan ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, Bodrum'da tatil yapıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ