Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'ndan estetik açıklaması - Magazin haberleri 2019
        1

        Maslak'ta bir modacıya girerken objektiflerimize takılan Pınar Tevetoğlu, koşar adım mekana giriş yaptı. Fit görüntüsüyle dikkat çeken Pınar Tevetoğlu, muhabirleri görünce ''Hep yanlış haberler yapıyorsunuz'' diyerek şakalaştı.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Geçtiğimiz günlerde Bağdat Caddesi'nde görüntülenip, estetik yaptırdığı iddia edilen Tevetoğlu yapılan haberlere "Sürekli estetik yazıyorsunuz. Ben estetik yaptırmıyorum. Bir tek burnumda estetik var. Onun haricinde ağzımda, yanağımda, herhangi bir yerimde estetik yok." diyerek sitem etti.

        3

        "GÖZ ÖNÜNDE BULUNMAYI SEVMİYORUM"

        Muhabirlerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Mega yenge, ''Ben konuşmayınca bu tarz haberler çıkıyor. Kaçmamın nedeni işinize saygı duymadığım için ya da herhangi başka bir sebepten değil, sizinle alakası yok. Sadece göz önünde bulunmayı pek sevmiyorum. Zaten yıllardır Tarkan'ın da yaşantısını biliyorsunuz, biz gözlerden uzak yaşamaya çalışıyoruz. Bu yüzden kameraları görünce panik olabiliyorum bu da yanlış haberlere neden oluyor" diye konuştu.