Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ray J: Kim Kardashian'la seks kasedini sözleşme yaparak yayınladı
        1

        Ünlü şarkıcı Ray J, eski sevgilisi Kim Kardashian ile geçmişte çektiği seks kasediyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        2

        "ADIM KÖTÜYE KULLANILDI"

        Yıllar sonra konuyla ilgili ilk kez Daily Mail'e konuşan J, kasedi kendisinin sızdırmadığını ve adının kötüye kullanıldığını söyledi.

        3

        Gerçek adı Ray Norwood olan 41 yaşındaki şarkıcı, Kardashian ile birlikte çektikleri kasetlerin hiçbirinin bir kopyasına sahip olmadığını belirtti.

        4

        Ray J, sadece Kim Kardashian'ın 2002 ile 2009 yılları arasında kendisine gönderdiği fotoğraf ve metinleri sakladığını söyledi.

        5

        Amerikalı yıldız, "14 yıldan fazla bir süredir gölgelerde oturup Kardashian'ların adımı kötüye kullanmasına ve yıllar boyunca milyarlarca dolar kazanmasına izin verdim. Hiç konuşmadığım bir konu hakkında artık konuşuyorum." dedi.

        6

        Ray J, "Hayatımda hiç seks kasedi sızdırmadım. Hiçbir zaman herhangi bir şeyin sızıntısı olmadı. Kris Jenner, Kim ve benim aramda her zaman bir anlaşma ve ortaklık oldu ve bu şeyin başlangıcından beri her zaman ortak olduk." ifadelerini kullandı.

        7

        Videoyu yayınlamanın kendi fikri olduğunu söyleyen Ray J, konudan Kim Kardashian'ın da haberi olduğu ve birlikte sözleşme imzaladıklarını da aktardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ