Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Reese Witherspoon'dan itiraf: Onu hemen kovdum - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü oyuncu Reese Witherspoon'un, Hollywood'da kadın ve erkek oyuncular arasındaki fırsat ve ücret eşitsizliklerine karşı ettiği mücadelenin seneler öncesine dayandığı ortaya çıktı.

        2

        44 yaşındaki Witherspoon, yıllar önce yaşadığı bir olayı anlattı.

        3

        Oyuncu, Los Angeles Times’a kendisini yaşı nedeniyle iyi projelerde yer alamayacağı konusunda uyaran danışmanını kovduğunu itiraf etti.

        4

        "ONU HEMEN KOVDUM"

        Reese Witherspoon, şu ifadeleri kullandı:

        Asla unutmam, "Para biriktirmeye başlamalısın" diyen bir finansal danışmanım vardı. 37 yaşındaydım. "Hemen şimdi para biriktirmeye başlamalısın çünkü 40’lu yaşlarında daha az para kazanacaksın. Pek bir kariyerin de olmayacak" dedi. Beni paniğe sokmuştu. Onu hemen kovdum.

        5

        "NİYETİ ÖZÜR DİLEMEK DEĞİLDİ"

        Witherspoon, çalışanının bu sözleri sarf ederken özür dilediğini ancak amacının özür dilemek olmadığını belirterek, "Hissettiklerimi asla unutmayacağım" ifadelerini kullandı.

        6

        14 yaşından beri Hollywood'da yer alan oyuncu, son bir yıl içinde; Big Little Lies, The Morning Show ve Little Fires Everywhere gibi ödüllü dizilere imza atarken, neredeyse 20 yıl sonra Bu Nasıl Sarışın’a (Legally Blonde) bir devam filmi de çekmeye karar verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ