Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Reese Witherspoon: Giderken 'Seksi giyin' dedi - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Reese Witherspoon, 2000'li yıllara damga vuran 'Friends' dizisinde canlandırdığı 'Jill Green' karakteriyle adını duyurdu.

        2

        43 yaşındaki oyuncu, The Hollywood Reporter’la yıllar önce yaşadığı bir olayı paylaştı.

        3

        Reese Witherspoon, yaklaşık 20 yıl önce, bir stüdyo şefinin kendisine 'İtici' dediğini ve film seçmelerinde seksi giyinmesi gerektiğini söylediğini anlattı.

        4

        Witherspoon, 1999 yapımı 'Election'da (Seçimler) rol aldıktan sonra yöneticilerin kendisini bir 'cadaloz' olarak gördüğünü söyleyerek, "Menajerim aradı, 'Gidip stüdyo yöneticisiyle görüşmen gerekiyor çünkü seni onaylamayacak. Seni gerçekten 'Election’daki karakterin gibi sanıyor ve itici buluyor. Giderken seksi giyin' dedi" şeklinde konuştu.

        5

        "SESİNİ ÇIKARAN BİR KADIN OLARAK ANILIYORUM"

        ABD'li oyuncu, "Bir kadın için kullanıldığında 'Cadaloz' kelimesinin tanımı teknik olarak 'Yaman huyu ve konuşması olan kadın' demek. Bugünlerde ben bunu 'Aklındakini açıkça söyleyen ve kendisini hafife alan sisteme karşı sesini çıkaran bir kadın' olarak anlıyorum. Bu yüzden 'Teşekkür ederim. Ben bir cadalozum' demek istiyorum" ifadelerini kullandı.

        6

        Reese Witherspoon, sözlerine şu şekilde devam etti:

        23 yaşındasın, evde bir bebeğin var, paraya ihtiyaç duyuyorsun. Ne yaptıklarını bilen kişiler sana böyle söylüyor. O zamanlar yapmamızı söyledikleri şeyleri düşünmek, şimdi komik. Çünkü düşünüyorsun, biri kızımdan bunu yapmasını isteseydi onun cevabı umarım şaka yapıyorsun olurdu.