Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'den flaş açıklama - Magazin haberleri
        1

        Koronavirüse yakalanan Rüştü Reçber'in hastanedeki tedavisi sürerken, Işıl Reçber'den yeni açıklamalar geldi. Reçber, ayrıca ABD'den döndükten sonra 14 gün kuralına uymadığı için gelen tepkilere karşılık vererek suskunluğunu bozdu.

        2

        Işıl Reçber sosyal medyada hesabından yaptığı açıklamada, "Zor geçen geceden sonra dedim ki bugün meslek hemşiresi ile sesli mesaj yollarken; bu kadar uçsuz bucaksız sevgiye karşılık iyileşmek zorundasın hadi o virüs seni yenemez eyvallah. Beni merak etme ben çok iyiyim. Linç mi? Umurumda değil. Sen iyileş yeter. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz. Sağlık çalışanlarımız, doktorlarımız, hemşirelerimiz, hasta bakıcılarımız işin içine girince bin kat daha fazla anlamadım ki sizlerin emeğinin karşılığı yok." ifadelerini kullandı.

        3

        Eşinin tedavisinde görev alan sağlık personeline de teşekkür eden sosyetik güzel, "Hepiniz birer kanatsız melek iyi ki varsınız; Hülya İrem, Yasemin, Kubilay, Mücahit hoca ilk 24 saatimiz için Allah sizlerden razı olsun. Arayan, mesaj atan, buradan yazan, dün bütün gece uyku uyumayan, bugün telefonun diğer ucunda yine hep yanımda olan, kalbinde aklında olduğumuz, dualarını esirgemeyen birçoğunuza dönüş yapamadım. Üzülerek ama herkese, hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepimizi korusun. Sizleri çok seviyoruz" dedi.

        4


        Eski futbolcu Rüştü Reçber’in koronavirüs testinin sonucu pozitif çıkarken bu gelişme eşi Işıl Reçber'in karantina kararına uymamasını akıllara getirdi.

        3 Mart günü ABD’ye giden Işıl Reçber, bu ülkede 13 gün kaldıktan sonra 16 Mart’ta Türkiye’ye döndü.

        5

        Ancak Reçber, 14 gün karantina uygulamasını hiçe sayıp evinden dışarı çıktı ve sahibi olduğu güzellik merkezine gitti.

        6

        Işıl Reçber, bu gelişmenin ardından 17 Mart’ta 2. Sayfa programına katılarak kendisini savunmuştu.

        7

        Reçber, "Orası benim kendi sağlık kuruluşum ve kliniğim, biz burada bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için uygulamalar yapıyoruz. Ozon terapi; kanınız alınıyor 100 miligram kadar, içine ozon karıştırılıp size enjekte ediliyor. Ben işimden evime gidiyorum. Zaten kimse beni başka türlü dışarıya çıkaramaz. Orada bir sürü hastalarımız var. Kendi özel iş yerime çıkıyorum, almam gereken önlemleri de alıyorum” demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ