Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şahinbey'de 703 kilogram et ve tavuk ürünü imha edildi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri, Tarım ve Orman Müdürlüğü ile koordineli olarak denetim gerçekleştirdi.

        Yapılan kontrollerde, saklama şartlarına uygun olmadığı belirlenen toplam 703 kilogram et, tavuk ve sakatat ürünü ele geçirildi. Ürünler imha edilirken, ilgili işletme hakkında da cezai işlem uygulandı.

        Denetimi ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, halk sağlığının her şeyden önce geldiğini belirterek, "Halkımızın sağlığı kırmızı çizgimiz. Zabıta ekiplerimiz, Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile gerçekleştirdiği denetimlerde, saklama şartlarına uygun olmayan 703 kilogram et, tavuk ve sakatat ürünü imha ederek, ilgili işletme hakkında da gerekli cezai işlem uyguladı. Denetimlerimizi kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ