Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Salma Hayek: Açlık başka bir şeye benzemez - Magazin haberleri
        1

        95'inci Akademi Ödülleri'nde Oscar kazanan filmler ve sinemacılar, Türkiye saatine göre 13 Mart'ta belirlendi. Ünlü isimlerin adeta şıklık yarışına girdiği törenin yankıları hâlâ sürüyor. Oyuncu ve film yapımcısı Salme Hayek, törene Francois-Henri Pinault ile 15 yaşındaki kızı Valentina ile birlikte katıldı.

        2

        Yıllardır en yakın arkadaşlarından biri ve eski rol arkadaşı olan Antonio Banderas ile birlikte sahneye de çıkan Salma Hayek, gecenin ödül takdim eden isimlerinden biriydi.

        3

        Salma Hayek ve kızı Valentina Paloma Pinault, bu yıl şampanya rengi olarak değiştirilen halıda kırmızının farklı tonlarında olan elbiseyle yürüdü. Hayek, göğüs dekolteli bir elbise giymeyi tercih ederken kızı Valentina ise straplez model bir kıyafet giydi.

        4

        Anne - kızın bu özel gece için yaptığı seçimler onları sadece uyumlu kılmakla kalmadı. Valentina’nın üzerindeki elbise aslında genç kızın ilk Oscar elbisesi olmaktan öte bir anlam da taşıyordu. Annesi Salma Hayek’in 1997’de, henüz 30 yaşında yükselen bir Hollywood yıldızıyken katıldığı bir galada giydiği elbisenin ta kendisiydi.

        Valentina Paloma, bir yandan annesi Salma Hayek'in Latin köklerinden gelen belirgin hatlarını taşırken bir yandan da Fransız babası Francois-Henri Pinault'un Avrupai havasını taşıyan bir genç kız haline geldi.

        5

        Törenin ardından geleneksel Vanity Fair Oscar partisine de kızıyla giden Salma Hayek, bu uzun gecenin bitiminde Instagram hesabından bir video paylaştı.

        6

        "BEKLENTİLER VE GERÇEKLER"

        Tören bittikten sonra evine dönüp soluğu mutfakta alan Hayek, elbisesinin fermuarını açıp yemek yedi. Hayek, o anları paylaşırken, "Evet, orada iyi görünmek için çok uğraştım ama açlık başka bir şeye benzemez” ifadelerini kullandı.

        Videoda Salma Hayek'in videosunu çeken kişi olduğu anlaşılan arkadaşının sesi de duyuldu. 56 yaşındaki oyuncunun arkadaşı Hayek'e esprili bir şekilde "İşte beklentiler ve gerçekler" diye seslenerek espri yaptı.

        7

        'DESPERADO' İLE ÜNLENDİ

        1993'te Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado' filminde rol alarak kariyerinde zirveyi gören Salma Hayek, böylelikle Hollywood'a giriş biletini kazanmıştı.

        8

        2009'DA EVLENDİLER

        Öte yandan Salma Hayek, 2009'da iş insanı Francois-Henri Pinault ile nikâh masasına oturmuştu.

        Fotoğraflar: Splash News, Avalon, AP

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ