Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selen Görgüzel Alkan: Sinirlenmiyorum, üzülüyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; oyuncu Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan, yılbaşında sahne alacağı mekana prova yapmak için geldi.

        2

        "BÜTÇEM BU KADAR YETTİ"

        Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Selen Görgüzel, "Ben çok uğurluyumdur. Bu uğurlu enerjimi sizlere de dağıtmak istedim. Bu yüzden bilet aldım. Çeyrek aldım ama bütçem bu kadarına yetti. Bir Tarkan, Ajda Pekkan kadar sahne ücretleri alamadığım için bütçem bu kadar" diyerek aldığı biletleri gazetecilere dağıttı.

        3

        SİTEM ETTİ

        Magazin camiasında kendisine yapılan yorumlara üzüldüğünü söyleyen Görgüzel, şu şekilde sitem etti:

        4

        "ARTIK SİNİRLENİYORUM!"

        'Selen Görgüzel şarkı mı söylüyor ya?' diye yorum yapanlar oluyor. Beni konuşuyorsa bazı magazinci arkadaşlarım, araştırarak konuşmaları lazım. Benim 15 yaşımdan beri verdiğim bir emek var. Besteleri olan, çocukluğundan beri müzikle ilgilenen biriyim. Artık sinirleniyorum. Eskiden bu kadar sinirlenmiyordum. Aslında sinirlenmek değil, üzülüyorum. Çok emek var.

        5

        Hamdi Alkan ile farklı yerlerde yılbaşına gireceğini dile getiren Görgüzel, "Ben sahnede olacağım, onun da işleri var" dedi.

        6

        Son dönemde fobileri oluştuğunu da dile getiren Alkan, "Son zamanlarda kamera fobim oluşmaya başladı. İnşallah ileriki zamanlarda kameralardan kaçan sevimsiz bir tip olmam" diyerek kameralardan kaçanlara taş attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ