Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Selülitten kurtulmanın doğal yolu! Selülitleri yok eden doğal kür tarifi

        Kışın rahatlıkla kamufle edilen cilt sorunları ve fazlalıkları, diğer mevsimlerdekamufle etmek ne yazık ki mümkün olmuyor. Yanlış beslenme, genetik faktörler, hareketsizlik, yetersiz su tüketimi, kahve ve asitli içecekleri fazla tüketmek gibi birçok etmen sonucu oluşan selülit sorunu özelliklesıcak havalarda daha çok canımızı sıkar hale geliyor.

        Güzellik Uzmanı Eğitmeni Figen Aktosun 14 gün boyunca aralıksız uygulanması halinde en etkili kozmetik ve medikal uygulamaların tahtını yerinden edecek, sonuçları uygulamalarla kanıtlanmış selülitlere veda etmenin reçetesi olan özel kür tarifini sizler için paylaştı.

        Hemen hemen herkesin mutfağında olabilecek malzemelerle selülitlerden kurtulmak mümkün. Tek yapılması gereken 14 gün boyunca aralıksız bu kürü uygulamak. İşte selülitleri gözle görülür derecede azaltan doğal kür tarifi...

        SELÜLİTLERİ YOK EDEN DOĞAL KÜR

        Malzemeler;

        REKLAM

        Kahve çekirdeği

        Hindistancevizi yağı

        1 adet patates

        DOĞAL SELÜLİT TEDAVİSİ YAPILIŞI

        Dört yemek kaşığı havanda dövülmüş kahve çekirdeğinin içine dört kaşık Hindistan cevizi yağı ve bir adet rendelenmiş patatesin suyunu ekleyin.70'ten daha fazla kiloya sahipseniz kilonuz ile orantılı bir şekilde karşımın ölçüsünü arttırabilirsiniz. Malzemeleri krem şeklini alana kadar karıştırın. Karışımı sorunlu bölgeye kas yönünde aşağıdan yukarı doğru masaj yaparak uygulayıp streç film sarın. 25 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayın. Bu karışımı aksatmadan 14 gün boyunca düzenli olarak uygulayabilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Bilge Tunçer
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ