Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sera Tokdemir: Oğluma 'baban öldü' diyemedim - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Sera Tokdemir'in eski eşi kaleci Göksel Gencer, 24 Ocak'ta evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti. 2. Sayfa programına konuk olan Tokdemir, yaşadığı acı günü canlı yayında anlattı. Ünlü oyuncu, "Oğluma 'baban öldü' diyemedim" ifadelerini kullandı. İşte Tokdemir'in açıklamlarından öne çıkan kısımlar:

        2

        Biz 10 yıl önce ayrıldık ama bana göre Göksel, dünyanın en iyi insanlarından biriydi. Haberi aldığımda biz Boran ile yurtdışında tatildeydik. Abim beni arayıp 'haberlere çıktı' dedi. Uçakta gizli ağladım, hosteslerin yanına gidip ağladım. 'Baban ölmüş' diyemedim. En son uçaktan inip pasaport kontrolünden geçtiğimizde söyledim. Boran bana ‘Allah verir, Allah alır’ dedi. Boran 13 yaşında ve Göksel’e çok benzer.

        3

        Acılara tevekkül etmemiz lazım. Hayat bir şekilde devam ediyor. Acımı kalbimde yaşıyorum. Babamın cenazesinde siyah elbisemi giydim, topuklu ayakkabılarımı giydim, saatimi taktım, saçlarımı yaptım… O bir uğurlama çünkü, ağlamadım cenazede… Ağlamadım diye üzülmedim mi yani?