Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA: Serdar Ortaç'tan eski eşi Chloe Loughnan'a sitem: Ondan hiç beklemezdim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Serdar Ortaç, normalleşme süreci sonrası ilk kez Kozyatağı'ndaki bir mekanda sahne aldı.

        Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ortaç, mutlu olduğunu belirterek, "Artık yavaş yavaş pandemi sona eriyor. Sahneleri çok özledim. Onun için çok mutluyum. Bence kaybettiğimiz zamanı toplayacağız." dedi.

        2

        "İŞ BAŞKA, AŞK BAŞKA"

        Yeni bir albüm çalışması yaptığını söyleyen Serdar Ortaç, "Best of Serdar Ortaç' yapıyoruz. Demet Akalın, Gülşen, Mustafa Ceceli, İrem Derici... Bütün sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Eski sevgilisi Seçil Gür'ün albümde olup, olmayacağı yönündeki sorulara yanıt veren Ortaç, "Seçil 'Değmez' şarkısını okuyacaktı ama Ozan Çolakoğlu karar veriyor. Biz ayrıldık ama Ozan caymaz, bence yapar. Tabii ki Seçil Hanım isterse ben isterim. İş başka, aşk başka ama ne yapıyor bilmiyorum. Bayadır görüşmüyorum." diye konuştu.

        3

        "SEÇİL'İ ÖZLÜYORUM"

        Ünlü şarkıcı, gazetecilerin, "Seçil Hanım'ı özlüyor musunuz?" sorusuna, "Özlüyorum tabii. Güzel bir ilişkimiz vardı ama yürümedi. Şu an ikimiz de çok yoğunuz. Şimdi konserlerime odakladım." yanıtını verdi.

        4

        "KENDİSİNDEN HİÇ BEKLEMEZDİM"

        Borçlarının bittiğini de söyleyen Ortaç, "Şu an sadece Chloe'nin açtığı dava var. Kendisinden hiç beklemezdim. Ne alacak? Kanepe mi alacak? Bence yapmaması gerekirdi." diyerek, eski eşine sitem etti.

        5

        2019'DA BOŞANDILAR

        Serdar Ortaç, 2014'te nikah masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019 yılında tek celsede boşanmıştı.

        Ortaç, boşamanın ardından Seçil Gür ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak ikili, kısa bir süre sonra yollarını ayırmıştı.

        6

        "NAFAKA" AÇIKLAMASI

        "Ödeme yapamıyorum" diyerek, ekonomik sıkıntı çektiğini belirten Ortaç, muhabirlerin "Maddi durumunuz kötüleşti. Nafaka ödeyebiliyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Chloe, 'Ne zaman paran olursa, o zaman öde' dedi. Bana baskı yapmıyor ama biz daha ölmedik. Zaten nafakasını ödüyorum.

        7

        "ESKİDEN SORUN YAPMIYORDU"

        Kısa bir süre sonra Loughnan'ın nafaka yüzünden kendisine dava açtığı yönünde çıkan haberlerle ilgili de konuşan Serdar Ortaç, "Eskiden sorun yaratmıyordu ama demek ki coştu. Eve haciz koymuş, tabii ki ödeyeceğiz. Bende parası kalmaz! Sarıyer Belediyesi'ne de bir borcum birikmiş. Onu öderim, 25 bin TL ama Chloe'ye 600 bin TL kalmış... Ama ödeyeceğiz, insanlar böyle... Yapacak bir şey yok" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ