Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seren Fosforoğlu: Çok yoruldun. Orada dinlen ve huzurda ol - Magazin haberleri
        1

        Büyükada'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu iki gün önce hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Törenin ardından usta sanatçının cenazesi öğle namazının ardından Kadıköy Müftülüğü Moda Camisi'nden kaldırılarak, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

        2

        Fosforoğlu'nun kızı Seren Fosforoğlu duygusal bir mesaj paylaştı.

        3

        Güzel adam... Babam! Daha demin elim telefona gitti. Uyku tutmuyor. Biliyorum normale dönecek bir süre sonra hayat. Ama içimdeki sızıya sızı eklenecek ve hiç geçmeyecek. Bugün gördüm ki seni sadece ben ve kardeşim, ailen değil seyircin, öğrencilerin, unutmayacak.

        4

        Hep biz aile tiyatrosuyuz derdin. Kadromuz için aile gibiyiz derdin. Aile olmaya hep önem verdin. Anne baba ayrı büyüdüğün halde kendi aileni kurup baba gibi baba oldun bize. Bugün kocaman bir aile yolcu etti seni. Tiyatrodaki tören, cami doldu taştı.

        5

        Ne güzel kalıcı olabilmek. Ne güzel temiz bir isim bırakabilmek. En büyük mirasım sahnede bana öğrettiklerin ve soyadım. İnancım daha iyi bir yerde olduğunu söylüyor. Çok yoruldun. Orada dinlen ve huzurda ol. Seni seviyorum! Senin dediğin gibi ‘Dört dikişli kalbinin can parçası’ kızın bu tarafta seni yaşatmaya devam edecek. Söz...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ