Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sia, çıplak fotoğrafını paylaştı! Takipçilerinden büyük destek!

        Ünlü pop yıldızı Sia, çıplak fotoğrafını çeken ve bu fotoğrafı yaymakla tehdit eden şantajcıya karşı cesur bir şekilde çıplak fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

        Avustralyalı pop yıldızı Sia, bir süredir kendisinin çıplak fotoğrafını çeken bir paparazzinin tacizi altındaydı. Sia'nın çıplak fotoğrafını çeken paparazzi, yüksek fiyat veren bir kişiye bu fotoğrafı sızdırmakla Sia'yı tehdit ediyordu.

        Şantaja karşı cesur bir davranışta bulunan ünlü yıldız, 3 milyondan fazla takipçisinin olduğu Twitter ve Instagram hesapları üzerinden çıplak fotoğrafını paylaştı. Sia, paylaştığı çıplak fotoğrafa da "Tasarruf edin, işte burada bedava" notunu iliştirdi.

        Paylaştığı fotoğrafın altına "Birileri açıkça benim çıplak fotoğrafımı fanlarıma satmaya çalışıyor. Paranızı tutun, burada bedavası var." notunu düşen Sia, yaptığı cesur paylaşımla hayranlarının da büyük takdirini kazandı.

        Öte yandan Sia'nın yaptığı paylaşım, sosyal medyada 2 saat içerisinde 200 binden fazla beğeni ve 60 binden fazla retweet aldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ