Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun çağrısına: Onların derdi niye bizi gersin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        #mansethaberresim##

        ESİR TAKASI: Esir takasında 200 ismin üzerinde durmuştuk. 200 ismin hepsi de bizde mevcut. Bunlardan biri de sayın Putin'in üzerinde durduğu bir isimdi. Bu ismi biz Rusya'ya gönderdik.

        YUNANİSTAN'DAKİ GİRİŞİMLER: Onların iletişim başkanlığı var da bizim yok mu? Bizim iletişim başkanlığımız çok daha güçlü. Onlar bizi geriden vagonlarıyla takip ediyor.

        MİR SİSTEMİ: Neleri ele alacağımızı açıklarsam doğru olmaz. Birazdan görüşeceğiz. Bu bir Mir Kart olayı değil, alternatifleri neler, ne gibi adımlar atabiliriz bunlar üzerinde çalışmaları yürüteceğiz.

        KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI: O bizim derdimiz değil, onların derdi. Onların derdi niye bizi gersin ki. Biz işimize bakıyoruz. Cumhur İttifakı kararlı bir şekilde onlar da kararsız bir şekilde yollarına devam ediyor.

        CENTRAL PARK'TAKİ GÖRÜŞMELERİ: Central Park'ta yanımıza gelen dostlar hepsi de hakikaten ummadığım, beklemediğim bir şekilde farklı yaklaşımlarla, sorularla bize karşı teveccühlerini gösterdiler. Dünyada ciddi manada sevenlerimiz var.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ