Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Emlakçıyı öldüren kadın canına kıydı! O anlar kamerada

        Yalova'da olay, 28 Temmuz’da akşam saatlerinde, Çiftlikköy ilçesi Siteler Mahallesi'ndeki emlak dükkanında meydana geldi.

        Dükkana gelen Gül Nihal Akçal (49) ile Enes Vasfi Yerlikaya (39) arasında tartışma çıktı.

        SİLAHLA GELİP EMLAKÇIYI ÖLDÜRDÜ

        Tartışma büyürken Akçal, yanında getirdiği tabancayla Yerlikaya'ya ateş açtı. Yerlikaya yere yığıldı, Akçal ise aynı silahla yaşamına son verdi.

        İKİSİ DE OLAY YERİNDE CAN VERDİ

        İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Yerlikaya ve Akçal'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekiplerinin olay yeri incelemelerinin ardından cenazeler, otopsi işlemleri için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        ESKİ SEVGİLİLER İDDİASI

        Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Akçal ile Yerlikaya’nın eski sevgili olduğu ve her ikisinin de evli oldukları öğrenildi.

        4 EL ATEŞ ETTİKTEN SONRA YAŞAMINA SON VERDİ

        Bu arada olayın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

        Görüntülerde, elindeki tabancayı çenesinin altına dayayan Gül Nihal Akçal’ın intihar edeceğini söylediği, ardından 2 çocuk babası Enes Vasfi Yerlikaya’ya 4 el ateş ettikten sonra, tabancayı çenesine dayayıp tetiği çektiği görüldü.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Şanlıurfa'da koca dehşeti: Eşini öldürüp intihar etti

        Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde eşini tabancayla öldüren kişi intihar etti. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ