Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika... Akılalmaz olay! Görenler şoka girdi! İstiklal'de feci ölüm! - Haberler

        İstanbul'da bu sabah saat 08.15 sıralarında, Beyoğlu Galatasaray İstiklal Caddesi üzerinde akılalmaz bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde cadde üzerindeki 8 katlı bir binanın çatı katına çıkan Cihan Boz (35) tamirata başladı. Bir süre sonra Boz, henüz bilinmeyen bir nedenle çatıdan aşağıya düştü.

        OLAY YERİNDE CAN VERDİ

        İHA'da yer alan habere göre sert bir şekilde yere düşen işçi, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Boz'un düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Boz’un hayatını kaybettiğini belirledi.

        OLAYIN TANIĞI İKİ GENÇ KIZ ŞOKA GİRDİ

        Bunun üzerine polis ekipleri, cansız bedenin çevresine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Polis ve ambulans araçlarıyla etrafı kapatılan cenaze, önce olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelendi. İncelemenin ardındansa Cihan Boz'a ait cansız bedenin Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı öğrenildi. Öte yandan cadde üzerinde yürüdüğü sırada olaya tanık olan 2 genç kız ise bir anda fenalaşıp şoka girdi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ