Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İNFAZ| Son dakika: 4 kişi başlarındanm vurulmuş halde bulundu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, art arda silah sesi duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

        DHA'nın haberine göre, olay yerine gelen ekipler, bir otomobilde 4 genci başlarından silahla vurulmuş olarak buldu. sağlık ekibinin yaptığı kontrolde 4 kişinin de yaşamını yitirdiği belirlendi.

        Araştırmada öldürülen gençlerin 22-24 yaşlarında ve aynı liseden arkadaş oldukları ve pompalı tüfekle vuruldukları belirlendi.

        Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından 4 kişinin cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

        Bölgeye gelen Ahmetli Kaymakamı Gökay Özkan olay yerinde ekiplerden bilgi aldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

        BİR GÜN SONRA DOĞUM GÜNÜYDÜ

        Bu arada otomobilde arkadaşları ile birlikte ölü bulunan Neşet Dalgın'ın bugün doğum günü olduğu ortaya çıktı. Gencin doğum gününden bir gün önce yaşamanı yitirmesi yakınlarını yasa boğdu.

        TRABZONSPORLU MEHMET ZENGİN'İN AKRABASI

        Öte yandan ölen gençlerden 22 yaşındaki Muharrem Zengin'in bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen ve aslen Ahmetlili olan Mehmet Zengin'in yeğeni olduğu belirlendi.

        CENAZELER ADLİ TIPA GETİRİLDİ

        Manisa'nın Ahmetli ilçesinde otomobilin yanında yan yana yatar vaziyette ölü bulunan 4 gencin cansız bedenleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurum'u morguna getirildi.

        Jandarma ekiplerinin esrarengiz olayla ilgili başlattığı soruşturmada av tüfeğiyle vurulan Serkan Zangal, Muharrem Zengin ve Neşet Dalgın ile vucudunda herhangi bir kesici veya delici silahla yara izi bulunmayan Ümit Zangal'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ