Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tahliye olup çıktı 2. cinayeti işledi!

        Muğla'da olay, saat 01.00 sıralarında Menteşe ilçesi Yılanlı mevkiindeki bir restoranda meydana geldi. Coşkun K. (35) ile Halil Korkut (44) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

        Öldürülen Halil Korkut, 44 yaşındaydı.
        Öldürülen Halil Korkut, 44 yaşındaydı.

        YANINDAKİ TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

        Tartışmanın büyümesi ile Coşkun K., yanında bulunan tüfekle Korkut'a ateş etti. Korkut, vücuduna isabet eden saçmalarla yaşamını yitirdi.

        Coşkun K., 11 yıl sonra ikinci cinayetini işledi.
        Coşkun K., 11 yıl sonra ikinci cinayetini işledi.

        SUÇ ALETİYLE YAKALANDI

        Olayın ardından araçla kaçan Coşkun K., yaklaşık bir saat sonra Şenyayla Mezarlığı'nda suç aleti tüfekle birlikte yakalandı.

        11 YIL ÖNCE DE ENİŞTESİNİ ÖLDÜRMÜŞ

        Olayla ilgili soruşturma sürürken, Coşkun K.'nin 11 yıl önce sobadan sızan gazdan zehirlenip, hayatını kaybeden ablasının ölümünden sorumlu tuttuğu eniştesi Aytekin Köse'yi sokak ortasında göğsüne 2 el ateş ederek öldürdüğü, yakın zamanda da cezaevinden tahliye olduğu belirtildi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Kuşadası'nda dalgalara kapılan 12 kişiden 3'ü boğuldu

        Aydın Kuşadası'nda sahil keyfi faciayla bitti! Serinlemek için girdikleri denizde dalgalara kapılan 12 kişiden 3'ü boğuldu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ