Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika işyerinde öldürdü! Boşanma aşamasında! Bir can daha!

        Zafer Samancı'nın haberine göre olay sabah saatlerinde Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Ferhuniye Mahallesi Ankara Caddesi'nde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. 2 çocuk annesi olan 37 yaşındaki Münevver Ş., bir süredir anlaşmazlık yaşadığı 12 yıllık eşi 39 yaşındaki Bayram Ş.’den ayrılma kararı aldı. Babaevine dönen Münevver Ş. daha sonra boşanma davası açtı. Bu durumu kabullenemeyen Bayram Ş., defalarca konuşmasına rağmen eşini eve dönmesi için ikna edemedi.

        UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

        İddialara göre yaklaşık 20 gün önce Münevver Ş., kocasının tekrar eve dönmemesi halinde kendisini ölümle tehdit ettiğini belirterek savcılığa başvurdu. Dilekçesinde hayati tehlikesinin bulunduğunu ifade eden Münevver Ş.'nin talebi üzerine Bayram Ş. için uzaklaştırma, genç kadın için de koruma kararı alındı.

        Sabah erken saatlerde çalıştığı özel hastaneye, Münevver Ş.’nin ardından boşanma aşamasında olduğu Bayram Ş. de geldi. Bayram Ş. yanında getirdiği silahla genç kadına ateş etti. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılırken ilk müdahalesi çalıştığı hastanede doktorlar tarafından yapıldı.

        KATİL KOCA KAÇTI AMA YAKALANDI

        Ancak Münevver Ş. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası kaçan Bayram Ş., silah sesini duyan ve kavşakta görevli olan trafik polisi tarafından yakalandı. Güvenlik görevlisi olarak çalışan zanlı polis tarafından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ