Muğla'da biri kadın 2 kişi ölü bulundu!
Muğla'da yaşanan korkunç olayda, bir kadın ve bir erkek aynı dairede ölü bulundu. Ölümlerle ilgili Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı
Giriş: 01 Eylül 2026 - 14:05 Güncelleme:
Muğla'nın Menteşe ilçesinde bir kadın ve bir erkek aynı dairede ölü bulundu.
İHA'nın haberine göre Menteşe ilçesindeki toplu konutlarda bir dairede oturan 28 yaşındaki Berfin Zelal Kaya'dan haber alamayan arkadaşları, uzun süre kapı zilini çalmalarına rağmen cevap gelmeyince balkondan içeri girdi.
Odada Berfin Zelal Kaya ve kadının eski erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Mehmet Akkaya (30) isimli kişinin cansız bedeni ile karşılaştılar.
112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olayla ilgili olarak Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
REKLAM
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ