Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika! KARDEŞİ ÖLDÜRDÜ! Arazi anlaşmazlığında kardeşi silahla kıydı! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Trabzon'un Düzköy ilçesinde, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Çalköy Camii Mahallesi´nde insanın kanını donduran bir olay meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet (61) ve ağabeyi Ali K. (70) arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü.

        OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

        DHA'da yer alan habere göre Ahmet K. ruhsatsız tabancasıyla ağabeyi Ali K.'ye birkaç el ateş etti. Ali K. kanlar içinde yere yığılırken, silah sesini duyup, olay yerine gelenler, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri, yaptıkları kontrolde, Ali K.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

        KATİL KARDEŞ GÖZALTINA ALINDI

        Jandarma ekipleri Ahmet K.'yi gözaltına aldı. Ali K.'nin cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        AĞABEYİNE 4 KURŞUN SIKMIŞ

        Enis Yıldırım'ın haberine göre ağabeyi Ali K.'yı öldüren Ahmet K., geçen hafta yine ağabeyini öldürmek istemiş ve otomobiliyle aracına çarpmış. Ağabeyine 4 kurşun sıkan Ahmet K. ile Ali K.'nın sürekli tartıştığı, hayatını kaybeden Ali K.'nın, tartışmalara son vermek için kardeşine daha fazla para verme önerisinde de bulunduğu iddia edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ