Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa ACI KARELER! Son dakika haberler: Marmaris, dünden bu yana alev alev yanıyor! Bölgede tahliyeler başladı - Marmaris orman yangını son durum!
        1

        Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün akşam saat 20.00 sıralarında başlayan yangın sürüyor. (Fotoğraf: DHA)

        2

        Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangın, Karacasögüt ve Değirmenyanı Mahallesi istikametinde seyrederken yol üzerindeki evler tahliye ediliyor. (Fotoğraf: DHA)

        3

        Dün akşam saatlerinde Bördübet Koyu Adalar mevkiinde başlayan yangın rüzgarın şiddeti ile büyüyerek geniş bir alana yayıldı. (Fotoğraf: DHA)

        4

        Yangın söndürme ekipleri yapılan ihbardan sadece 8 dakika sonra alevlere müdahaleye başlarken, havanın kararması ile karadan müdahale devam etti. (Fotoğraf: DHA)

        5

        Sabahın ilk ışıkları ile birlikte havadan müdahale başladı. 20 helikopter, 14 uçak ve yaklaşık 1500 personel ile söndürme çalışmaları devam ederken, zaman zaman şiddetlenen rüzgar alevlerin büyümesine neden oldu. Sık ormanlık alanda etkili olan yangın kuzey yönünde yayılma gösterirken, ekiplerin gayretli çalışmaları devam ediyor. (Fotoğraf: DHA)

        6

        Yangının ilerlediği bölgedeki bazı evler de tahliye ediliyor. Şiddetli rüzgar nedeniyle yer yer tekrar alevlenen yangın Karacasögüt ve Değirmenyanı Mahallesi istikametinde seyrederken yol üzerindeki evler tahliye ediliyor. (Fotoğraf: DHA)

        10

        (Fotoğraf: İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ