Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Sakatlığı nedeniyle A Milli Basketbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası aday kadrosundan çıkarılan Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu İlkan Karaman, ameliyat edild - Basketbol Haberleri

        Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) internet sitesinde yapılan açıklamada, genç oyuncunun Acıbadem Hastanesi'nde iki dizine de operasyon yapıldığı bildirildi.

        Ameliyatla ilgili açıklamada bulunan A Milli Takım Doktoru ve TBF Sağlık Kurulu Üyesi Doç. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, her şey yolunda gittiği taktirde İlkan'ın üç ay içinde kulüp takımında sahalara dönmesini beklediklerini belirterek, şunları kaydetti:

        "İlkan Karamanın sezon içerisinde başlayan ve gerek 17. Akdeniz Oyunları gerekse de Avrupa şampiyonası için seçildiği A Milli Takım kadrosunda nüksetmesi nedeniyle kadrodan çıkartılmasına neden olan solda daha fazla, her iki dizinde cerrahi dışı tedavileri, dirençli kronik patellar tendiniti mevcuttu. Bunun için aynı seansta her iki dizine atroskopik cerrahi uyguladım. Son derece başarılı geçti ameliyat. Her şey yolunda gittiği taktirde üç ay içerisinde kulüp takımında tekrar sahalara dönmesini hedefliyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ