Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Sporcularını kuma gömüp köpekle işkence yaptı - Futbol Haberleri

        İddiaya göre, takımının yenilmesini hazmedemeyen antrenör Yılmaz sporcularını Alanya plajına götürerek önce kuma gömdü, daha sonra köpekle üzerlerinden geçti.

        Malatya Anadolu Ateşi hokey takımı Türkiye şampiyonası ilk maçında rakibine 15-0 mağlup oldu. U-17 takımının bu mağlubiyeti takımın hem hocası, hem de başkanı olan Savaş Yılmaz'ı çok kızdırdı.

        Savaş Yılmaz, kadın sporcularını yenildikleri için farklı ve de örneği görülmemiş bir cezaya çarptırdı. Sporcularını kafalarına kadar plajın kumuna gömen Savaş Yılmaz, daha sonra yanındaki köpekle tek tek sporcuların üzerinden geçti. Oldukça korkan kadın sporcuların çığlık atarak çevresinden yardım istemesine de aldırış etmeyen Savaş Yılmaz akıl almaz cezasına dakikalarca devam etti.

        Alanya'daki bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Savaş Yılmaz, görüntülerin üzerine not da yazdı:

        "Antrenmanı kaçıran ve yenilmemize neden olan Elif Buse ile Seda'nın hazin sonu. Beter olun. Toprağınız bol olsun" mesajını görüntü ve fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesabı "Facebook"tan paylaştı. Savaş Yılmaz, olay ortaya çıkınca görüntüleri ve fotoğrafları sayfasından kaldırdı.

        Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz, Alanya'da düzenlenen salon hokey şampiyonası sonrasında, yenilmelerine neden oldukları ileri sürülen iki sporcuyu toprağa gömerek üzerilerine köpek saldıkları yönünde sosyal medyada yer alan görüntülerle ilgili açıklama yaptı.

        "TAMAMEN EĞLENCEYE YÖNELİK BİR ŞEY"

        Yılmaz, "Biz bu videoyu çekip sosyal medyaya attık. Kendimize, kulübümüze düşman mıyız ki böyle bir hatayı yapalım ve bunu yayınlayarak kendi ayağımızı kaydıralım. Bu tamamen eğlenceye yönelik bir şeydi" dedi.

        Savuş Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, erkek sporcuların yüzdüğünü, kızların da sahilde eğlendiklerini dile getirerek, "Yani biz dün haberi gördüğümüz zaman şok olduk ama güldük. Çünkü o videonun esası, sonrasında çocukların eğlence fotoğrafları ve bu çocukların aralarında eğlence olsun diye yaptığı videolardır. Bunların hepsi eğlenceye yönelikti ve kendi aralarında yaptıklar bir şeydi" ifadelerini kullandı.

        Görüntülerdeki sporculardan Seda Polat da maça çıkmadan önce dinlenmek ve eğlenmek için sahile gittiklerini, arkadaşlarının kendilerine şaka yapmak amacıyla köpeği onlara doğru getirdiğini belirterek, "Ben köpeklerden yanımdan geçse de korkuyorum, çığlık atmaya başladım. Videonun tamamı yok. Ondan sonra eğlendik" diye konuştu.

        Diğer sporcu Elif Buse Çetin ise hocasının kendisine şiddet uyguladığı iddialarının gerçek olmadığını kaydederek, "Bir kere maça bile çıkmamıştık. Eğlenmek amacıyla çıkmıştık. Eğlencemizi kıskanıyorlar" ifadelerini kullandı.

        (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ