Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kartalspor PTT 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'da dün istifa eden Besim Durmuş'tan boşalan teknik direktörlük görevine Özcan Kızıltan getirildi. - Futbol Haberleri

        Radyo Seymen Kartal Stadı'ndaki basın toplantı odasında düzenlenen ve Kartalspor Kulübü Başkanı Hamza Tozkoparan ile yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı törende, Özcan Kızıltan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

        Kızıltan, imza töreninde yaptığı konuşmada, önemli bir camiaya geldiğini belirterek, ''Kulüp Başkanı Hamza Tozkoparan beni arayıp, bu teklifi ilettiğinde görevi tereddütsüz kabul ettim. Kartalspor'da olmak, burada çalışmak, bana güvenen ve inanan insanlarla olmak büyük bir onur'' dedi.

        Kartalspor'u hedeflerine taşımak için çok çalışacaklarını dile getiren Kızıltan, ''İnşallah oyuncularımızla, yöneticilerimizle, taraftarlarımızla ve basınımızla birlikte Kartalspor'u özlenen, hedeflenen yerlere birlikte taşırız. Bunu başarabilmek için de çok çalışacağız, birbirimize destek olacağız. Benim açımdan da bildiğim, birçok maçını izlediğim ve geçen sezon çok başarılı olmuş bir kadroya gelmek çok önemli. Herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah hepimiz Kartalspor'un başarısı için ter dökeceğiz'' diye konuştu.

        Öte yandan Kartalspor Kulübü yönetimi yaptığı yazılı açıklamada, görevinden istifa eden Besim Durmuş ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ