Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Turgutluspor'a sürpriz isim - Futbol Haberleri

        Son dönemde adından sıkça söz ettiren Turgutlu'da okul yaptıran, birçok ünlü ismin prodüktörlüğünü yapan, birçok sinema, dizi projesiyle iş alanını genişleten ve Orhan Gencebay'ın son albümüyle satış rekorlarına imza atan yapımcı Polat Yağcı memleketi Manisa'nın Turgutlu ilçesinin takımı Turgutluspor'un yönetim kuruluna girdi.

        İşinin ve evinin İstanbul'da bulunmasından dolayı her maçı takip etmesinin zor olduğunun altını çizen Yağcı "Bizim hedefimiz Turgutluspor'u başarıya taşımak. Ben küçüklüğümden bu yana bu takımın başarısını istedim. Tribünlerden gelen biri olarak artık Turgutlu'nun, Turgutluspor'un başarısı için herkese görev düşüyor diye düşünüyorum. Benim bu kulüpte hangi görevde olduğum önemli değil biz elimizden gelen maddi, manevi her türlü desteği vermeye hazırız. Ancak artık Turgutlulular da harekete geçmeli. İşte görüyoruz Akhisar'ın, Fethiye'nin, Tavşanlı Linyitspor'un başarısı ortada bizim onlardan eksiğimizi bırakın kulüp ve ilçe olarak kat kat fazlamız var. İnşallah Turgutluspor'u güzel günler bekliyor." Şeklinde konuştu.

        Diğer yandan Polat Yağcı'nın Turgutluspor kulüp yönetimine girmesi kırmızı siyahlı taraftarları da heyecanlandırırken Yağcı önümüzdeki günlerde teknik kadronun istekleri doğrultusunda gerekli 4-5 transferi gerçekleştirerek takımı başarıya taşıyacak bir kadro oluşturmak istediklerini söyledi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ