Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Mandanda sakatlık, fransa dünya kupası kadrosu - Futbol Haberleri

        Ligue 1'in 38. ve son haftasında sahasında Guingamp'ı 1-0 yenen Olympique Marsilya'da, karşılaşmanın 23. dakikasında rakip takım forveti Mustapha Yatabare ile girdiği pozisyonda boynundan sakatlandıktan sonra oyundan çıkan 27 yaşındaki kaleci, Dünya Kupası'nda mücadele edemeyeceğini doğruladı.

        Mandanda, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, Dünya Kupası'nda yer alamayacağı için üzgün olduğunu kaydederek, "Üzüntüyle belirtiyorum ki, Dünya Kupası'nda takımdaki yerimi alamayacağım. Fransa'nın başarılı bir turnuva geçirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

        Başarılı kaleci, Fransa Milli Takımı'nda teknik direktör Didier Deschamps'ın 12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası için açıkladığı aday kadroda yer alıyordu. Mandanda'nın dışında kaleci olarak Tottenham Hotspur'dan Hugo Lloris ve Bastia'dan Mickael Landreau'nun yer aldığı Fransa aday kadrosunda, yedek listede bulunan Saint-Etienne file bekçisi Stephane Ruffier'nin takıma dahil edilmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ