Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sylvester Stallone'nun hayatı realite şov oluyor: Yalnızca gerçekleri göreceksiniz - Magazin haberleri
        1

        'Rambo' ve 'Rocky' filmlerinin yıldızı Sylvester Stallone'nun hayatı televizyona taşınıyor. Oyuncunun ailesiyle yaşantısını konu alacak olan 'The Family Stallone' adlı realite şov dijital bir platformda yayınlanacak.

        2

        Stallone'nun eşi Jennifer Flavin ve kızıları Sophia, Sistine ve Scarlet'in yer alacağı proje önümüzdeki aylarda izleyiciyle buluşacak.

        3

        "HAYATININ EN BÜYÜK ROLÜ"

        8 bölümlük realite şovun tanıtımında, "Sinema tarihinde birçok efsanevi role imza atan ve 3 Oscar adaylığı kazanan Slyvester Stallone, hayatının en büyük rolünü ekranlara taşıyor; baba olmak..." ifadeleri yer aldı.

        4

        "YALNIZCA GERÇEKLERİ GÖRECEKSİNİZ"

        The Hollywood Reporter'a konuşan Sylvester Stallone, "Bu realite şovda yalnızca gerçekleri göreceksiniz. Harika bir fırsat olacak. İnsanlar farklı bir şeyler yaptığınızda hemen finansal bir problem yaşadığınız düşünüyor ama işin özü tamamen farklı" açıklamasında bulundu.

        5

        İLK DEFA DİZİDE OYNAMIŞTI

        Öte yandan 13 Kasım 2022'de izleyiciyle buluşan 'Tulsa King', 'Rocky' karakteriyle efsaneleşen yıldızın ilk dizisi olmuştu.

        6

        "FİLM ÇEKİMLERİ BUNUN YANINDA TATİL KALIR"

        Stallone, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir söyleşide dizi ve film oyunculuğunu kıyaslamıştı. Dizi çekimlerinin zorluğunu vurgulayan oyuncu, "Film çekimleri bunun yanında tatil kalır" demişti.

        Fotoğraflar: AP, AA