Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sylvester Stallone: Trajik bir hata yaptım - Magazin haberleri
        1

        'Rocky' ve 'Rambo' filmleriyle hafızlara kazınan 76 yaşındaki Sylvester Stallone'un 1997'de nikah masasına oturduğu eski manken Jennifer Flavin'in ayrılık haberi dünya basınında büyük yankı uyandırmıştı.

        2

        DÖVMEYİ KAPATTIRDI, TAKİBİ BIRAKTI

        İkilinin 25 yıllık evliliklerinde kara bulutların dolaştığına dair iddialar bir süredir konuşuluyordu. Stallone'nun eşi için yaptırdığı dövmeyi köpeğinin resmiyle kapattırması ve Flavin'in de Sylvester Stallone'u sosyal medyada takip etmeyi bırakması, dedikoduları alevlendirmişti.

        3

        STALLONE YALANLAMIŞTI

        Fakat Sylvester Stallone, evliliğinin köpeği yüzünden sona erdiği iddialarını reddetmişti. Stallone, TMZ'ye konuşarak "Böyle önemsiz bir tartışmayla ilişkiyi bitirmedik" ifadelerini kullanmıştı. Usta oyuncu, sık sık seyahat ettikleri ve iki evde yaşadıkları göz önünde bulundurulduğunda, 'köpeğe nasıl bakacakları' konusunda eşiyle anlaşamadıklarını kabul etmişti.

        4

        "ONU HER ZAMAN SEVECEĞİM"

        Ünlü isim, sürpriz ayrılığı ikisinin 'farklı yönlere' gitmesiyle açıklayarak, şöyle konuşmuştu: "Jennifer'a saygı duyuyorum. Onu her zaman seveceğim, harika bir kadın ve tanıdığım en iyi insan."

        5

        "İLİŞKİMİZE HER ZAMAN DEĞER VERECEĞİM"

        Boşanmayla ilgili People'a konuşan Jennifer Flavin ise "25 yıllık evliliğin ardından kocam Sylvester Stallone'a boşanma davası açtığımı duyurmaktan üzüntü duyuyorum. Artık evli olmayacak olsak da, paylaştığımız 30 yılı aşkın ilişkiye her zaman değer vereceğim ve ikimizin de güzel kızlarımıza bağlı olduğumuzu biliyorum" demişti.

        6

        "BİR DAHA YAPMAYACAĞIM"

        Tüm bunların ardından ikili, kısa süre içerisinde problemlerini çözdü ve boşanmaktan vazgeçti. Aralarını düzelten ünlü çift, sık sık baş başa veya kızları Sophia, Sistine ve Scarlet ile birlikte çeşitli etkinliklerde boy gösterdi.

        Boşanmanın eşiğinden dönen Sylvester Stallone, geçtiğimiz gün evliliğinin neredeyse bitmesine neden olan trajik bir hata yaptığını açıkladı. The Hollywood Reporter'a konuşan usta oyuncu, "Bazen işlerimi ailemin önüne koyuyorum ve bu bir daha yapmayacağım trajik bir hata" dedi.

        7

        İKİ KEZ EVLENMİŞTİ

        Sylvester Stallone, daha önce 2 kez evlenmişti. 1974–1985 yılları arasında Sasha Czack ile evlenmiş ve bu beraberlikten Seargoh ile Sage adında iki oğlu dünyaya gelmişti. Stallone, 1985–1987 yılları arasında ise Danimarkalı oyuncu Brigitte Nielsen ile evlilik yaşamıştı.

        Fotoğraflar: Reuters, Splash News.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ