Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Taner Ölmez'den kızı Zeynep'li poz! Ece Çeşmioğlu... - Magazin haberleri
        1

        Son olarak final yapan 'Mucize Doktor' dizisinde rol alan Taner Ölmez (35), meslektaşı Ece Çeşmioğlu (31) ile geçtiğimiz yıl haziran ayında Kemerburgaz'da düzenlenen törenle nikah masasına oturmuştu. Zeynep'i 3 ay önce kucaklarına alan ve şimdilerde kızlarıyla tatil yapan çiftten Ölmez, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        2

        ZEYNEP'Lİ POZ

        İlk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan ikiliden Taner Ölmez, kızı Zeynep ile verdiği pozları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Çeşmioğlu ile mutlu evliliklerini sürdüren ve henüz bebeğinin yüzünü göstermeyi tercih etmeyen oyuncunun gönderisi sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

        3

        Ece Çeşmioğlu da kardeşi Ceren Çeşmioğlu ile kızının bu fotoğrafını Instagram'dan yayınladı.

        4

        "KIZ OLSUN DİYE DUA ETTİM"

        Taner Ölmez, hastane kapısında basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Ünlü oyuncu, "Aşırı mutluyum, kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım." demişti. Kızlarının sağlık durumu hakkında da konuşan Ölmez, "3 kilo 400 gram ve uzun boylu olarak doğdu. Eşimin de kızımızın da sağlık durumu çok iyi. Tarif edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, dua ettim kız çocuğunu çağırdım." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM"

        Ölmez, muhabirlerin, "Doğum anında eşinizi yalnız bırakmamışsınız sanırım. Nasıl bir duyguydu?" sorusuna, "Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen gözyaşlarıma hakim olamadım, ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım." yanıtını vermişti.

        6

        "ÇOK HEYECANLIYIM"

        Öte yandan düğün öncesi muhabirlerle sohbet eden ve sevgilisini gelinliğin içinde ilk kez gördüğünü belirten Ölmez, "Çok heyecanlıyım." demişti.

        7

        2002 yılında 'Çocuklar Duymasın' adlı diziyle küçük yaşta oyunculuğa adım atan Ece Çeşmioğlu, birçok dizide rol almıştı.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ