Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sokak ortasında aşka geldiler! Thor Saevarsson'dan Dilan Çiçek Deniz'e romantik jest! - Magazin haberleri
        1

        Dilan Çiçek Deniz ve sevgilisi Thor Saevarsoon, Bebek'te görüntülendi. İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi ile yakın zamanda evlenmeleri beklenen oyuncu, düğünü ertelediklerini söyledi.

        2

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Çiçek, "İkimizin de işleri oldukça yoğun, bu yüzden düğünü erteledik. Seneye yaz gibi olacak. Haberiniz olur zaten." dedi.

        3

        Yeni projelerinden de bahseden ünlü isim, "Yakında yeni bir projem geliyor. Hem film, hem de dizi geliyor" diye konuştu.

        SEVGİLİSİNE GÜL ALDI

        Röportaj esnasında çiçekçiler, çiftin etrafını sarıp güller döktüler. Bu ısrar üzerine Saevarsson, sevgilisi Deniz’e bir demet gül aldı.

        4

        Gülü sevgilisine verir vermez, güzel oyuncu sevinerek nişanlısını dudaklarından öptü.

        Çift, basın mensuplarına poz verdikten sonra kendilerini bekleyen araçlarına yöneldiler.

        5

        "KÖPRÜDE EVLİLİK TEKLİFİ"

        Oyuncu, İzlandalı sevgilisinden Boğaz Köprüsü'nde sürpriz bir evlilik teklifi almıştı. "Evet" yanıtını vererek Saevarsson ile hayatını birleştirme kararı alan Deniz, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ