Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tolgahan Sayışman'dan son dakika Almeda Abazi açıklaması: Benimle ilgisi yok!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Selin Ciğerci, önceki akşam sevgilisi Gökhan Çıra'nın doğum günü için Nişantaşı'ndaki bir mekanda parti düzenledi. Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti de geceye katılan isimler arasındaydı.

        Basın mensupları ile sohbet eden ikili, "Mutlu günlerinde onlar ile beraber olmak istedik, elimizdeki çiçekler de onlar için..." dedi.

        2

        "EĞER İSTERSE OLUR"

        Eşiyle birlikte ilk kez bir reklam projesinde yer alan Sayışman, konuyla alakalı, "Çok zevkliydi. Zaten seri halde o ve devamı da gelecek." ifadelerini kullandı.

        Yapımcılığa soyunan Tolgahan Sayışman'a muhabirler, "Yapımcı olarak eşinize de bir rol verir misiniz?" sorusunu yöneltti. Ünlü oyuncu, "Neden olmasın? Eğer isterse olur." açıklamasını yaptı.

        3

        "OLAYIN BENİMLE BİR İLGİSİ YOK!"

        Abazi ise, "Ben oyunculuğu bıraktım. Zaten evlenmeden önce iki ya da üç projede yer almıştım. Evlendikten sonra tamamen bıraktım." dedi.

        Sayışman ise bunun üzerine, "Olayın benimle bir ilgisi yok. 'Tolgahan istemiyor' gibi yorumlar yapılmasın." şeklinde konuşarak, güldü.

        4

        "EFE AŞIRI YARAMAZ"

        Çocukları hakkında da konuşan çift, "Efehan çok yaramaz gerçekten. O bizi biraz yoruyor. Aslında ben de, Tolgahan da çocukluğumuzda biraz uysaldık ama Efe aşırı yaramaz." ifadelerini kullandı.

        5

        "BAYAĞI ÇİRKİNLEŞTİM"

        Öte yandan iki yıl önce oğlu Efehan'ı dünyaya getiren Abazi, ikinci hamileliğinin ilkine göre çok daha zor geçtiğini ifade etmişti.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Almeda Abazi, daha önce, "Efe ile hamileliğim çok kolay geçti. Alina ile öyle kolay olmadı. Pandemi vardı, evden bile çıkamadım. Zaten Efe çok küçüktü. Çok fazla kusma hissiyatı yaşadım. Sürekli yatıyordum. Alina ile göz altlarım mosmor, yüzüm bir yamuk yumuk oldu, değiştim. Çirkinleştim bayağı." demişti.

        6

        "TOLGAHAN, 'YAZIK SANA' DEDİ"

        Ünlü isim, eşinin üçüncü bebeği istediğini fakat doğuma girdikten sonra bu kararından vazgeçtiğini de sözlerine eklemişti.

        Abazi, "Tolga üçüncü çocuğu düşünüyordu ta ki Alina'nın doğumuna girene kadar... Doğumdan çıkar çıkmaz, 'Sana çok yazık. Kıyamam, bitti... Bir daha zorlamayacağım' dedi. Böylelikle üçüncü çocuk hikayesini kapatmış olduk." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "BU SORUYU ALMEDA'YA SORMAYIN!" DEMİŞTİ

        Muhabirlerin, "Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna esprili bir yanıt veren Sayışman, "Bu soruyu Almeda'ya sormayın. Hele ki bu aralar..." diyerek, gülümsemişti.

        8

        İKİ ÇOCUKLARI VAR

        2017'de Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019 yılında oğulları Efehan'ı kucaklarına almıştı. Çift, 8 Haziran'da kızları Alina'nın dünyaya gelmesi ile birlikte ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ