Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimlerden Anneler Günü paylaşımları - Magazin haberleri
        1

        HAZAL KAYA

        Anca yetiştik anneler gününe. Malum bebek bakımı zor. Bugün benim bir insan yavrusuna annelik yaparken kutladığım ilk anneler günüm, pek güzelmiş böylesi de... Herhangi bir canlıya karşılıksız bir sevgiyle emek veren, doyuran, büyüten bütün kadınların anneler gününü kutlarım.

        2

        HAZAL KAYA

        3

        CANSU TOSUN

        Anneler Günü kutlu olsun.

        4

        PELİN AKİL ALTAN

        Üçümüzün arasında bir gün... Anneler günü. Çok özelmiş, bizim günümüz. Sizinle anlam kazandı melek kızlarım. Büyüdüğünüzde de hediye falan istemem. Kocaman koşun ve derhal sarılın bana. Olur mu? Sizi çok ama çok seviyorum.

        Canım annem 'Anne olunca anlarsın' anladım. Kıymetlim günün kutlu olsun, canım 2. annem, bir kez bile kayınvalide olmadın bana; hep anne... Günün kutlu olsun ve tüm yavruların anneleri, doğurmadan da seven anneler, Allah'ın rahmetine kavuşmuş güzel anneler hepinizin günü kutlu olsun.

        5

        ANIL ALTAN

        Öncelikle beni ben yapan, şu andaki yaşamıma, yaşantıma sebep olan annelerimin anneler gününü kutlarım... Tüm annelerin, sadece doğurmuş olan değil, sahiplenen, vicdanlı olup, hayata, doğaya, diğer canlılara anaç yaklaşan, değer veren, sevgi besleyen, yaratan, kollayan, sorumluluk alan, tüm siz muhteşem kadınların da anneler günü kutlu olsun.

        Son cümlem de sana güzel karım; hayatımızın her evresinde olduğu gibi bu yolculukta da kendine hayran bıraktırıyorsun... Kızlarımız ve ben çok şanslıyız çünkü sen varsın... Anneler günün kutlu olsun.

        6

        BURCU KARA

        Anne de olsam, anneme yetişmemin imkanı yok. Kendi anneliğim hep gölge kalır onun yanında. Önce onun, sonra tüm annelerin, aylardır evlatlarından uzak kalan tüm sağlık çalışanlarının, kalbinde çocuk sevgisi olan herkesin günü kutlu olsun.

        7

        BEREN SAAT

        Ben size gelemiyorum ama nihayet siz Cadde'de yürüyüş yapabileceksiniz. Bilincim sizinle olacak. Doğa ana ne yaptığımızı düşünmemiz için odalarımıza yolladı bizi.

        Hatalarımızı anlayana kadar da çıkartmayacak belli ki. Hasret çekmeyi öğrendi bilmeyenlerimiz; kaynaklarımızı ve enerjimizi doğru kullanmayı, detaylara takılmamayı çğrendik.

        Kelebek etkisinin hasta bir bünyede nasıl sonuçlar yarattığını, birbirimize karşı sorumluluklarımızın çok ciddi olduğunu anlamaya başladık. Bugün ailesinden birini kaybetmemiş, şanslı bir gezegen sakini olduğum için ve doğru işleyen sağlık sistemimiz için evrene teşekkür ederek başlıyorum.

        Bu yıl Anneler Günü'ne denk gelen Efe'nin doğum günü için annesi Nil Güray'a onu sarmalayacak sevgi enerjisi gönderiyorum. Bugünü annesinden ayrı geçirmek durumunda kalan herkese moleküllerimden biraz biraz gönderiyorum.

        Siz de zaman ayırın, bedeniniz yanında olmasa da bilincinizle annenizin frekansını yakalayın. Onlar titreşimlerimizi hep hisseder. Kollektif anne sevgi meditasyonu yapalım.

        Biz buradan çıkarız, biraz sabır. Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Bu ayrı geçirilen son günümüz olsun.

        8

        NAZLI KURBANZADE SUNAL

        'Anne olunca anlarsın.' 9 ay öncesine kadar annemden en çok duyduğum cümleydi belki de. Haklıymış. Anne olunca gerçekten anladım ki bu başka bir sevgi, başka bir aşk, başka bir duygu, başka bir endişe, başka bir heyecan... Bambaşka bir şeymiş. Kalbimde bu kadar çok farklı duyguya aynı anda yer olabileceğini hiç bilemezdim. Meğer ne genişmiş...

        Başta annelerim Şehnaz Kurbanzade ve Gül Sunal olmak üzere tüm annelerin, kendini anne hissedenlerin, anne olacak olanların ve kalbinde anne sevgisi hisseden tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun ve canım Narin... En büyük teşekkür sana, iyi ki beni seçtin.

        9

        CANER ERKİN

        Hayatımın 2. anneler günü... Çok güzel anne oldun, iyi ki de oldun aşkım. Bir ömür kızımızla beraber çok mutlu, huzurlu ve sağlıklı olalım inşallah. Sana çok aşığım her şeyim.

        10

        ÇAĞLA ŞIKEL

        Sana verebileceğim en güzel çiçek, en büyük sevgi, en büyük aşk, en büyük teşekkür bizim sana hissettiklerimizi bana yaşatanlar, işte bu güzel yavrular... Ama yine de hakkını ödeyemem.

        Biliyorum yine en çok ablamla beni seviyorsun, bunu anne olunca anladım. Ve anladım ki; beni bu dünyada senden daha çok kimse sevemez... İyi ki varsın, iyi ki bizim annemizsin. Tüm annelerin günü kutlu olsun.

        11

        MUSTAFA SANDAL

        Benim bir numaram, en kıymetlim, cesur, fedakar annem ve dünyanın en havalı babaannesi… Anneler Günün kutlu olsun. Şu fotoğraftaki tarz bir yana, kalbime aktardığın tarz için sana ebediyen minnettarım.

        12

        BERK OKTAY

        Benim cennet kokulum... Seni seviyorum, Anneler Günün kutlu olsun.

        13

        PINAR ALTUĞ

        Anneler Günü'nde hep bir yanım buruk. Annemi özlüyorum çünkü. Ama dünyanın en güzel kelimesiyle hitap edilme sebebim; kucağıma geldiği günden beri de anlamı çok başka...

        14

        PINAR ALTUĞ

        15

        HAMDİ ALKAN

        Dünyanın en güvenli yeridir ana kucağı... Bir gülümseyişi en güzel resmidir hayatın... Canım annem, seni çok seviyorum.

        16

        DEMET ŞENER

        Başta kendi annem olmak üzere, anne olan, olmayan, içinde annelik şefkati barındıran tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

        17

        DEMET ŞENER

        18

        SİNEM USLU

        Nenninennilerin en güzeli... Benim canım anacığım... Allah seni başımızdan eksik etmesin. İyi ki varsın. Seni çok seviyoruz. Anneler Günün kutlu olsun...

        19

        GONCA VUSLATERİ

        Annem... Ne olduysa olmuştur anne ile kızı arasında. Her anne bir zaman çocuktu. Seni çocukluğundan öpüyorum sevgili Züleyha'm. Annem... Suya bırakılan kırmızı kalpsin sen... Kıyısız... Tüm dalgalarına teşekkür ederim.

        20

        BELÇİM BİLGİN

        Anneciğimi ve bütün anneleri özlem, içtenlikle sarıp, öpüyorum. Teşekkürler... Bize en büyük anneliği yapan doğa anaya da sonsuz saygılarımı gönderiyorum.

        21

        ZAFER ALGÖZ

        Sevgili anacığım… Daha doğmadan kariyer planımı yapıp, beni doğurduğun için minnettarım. Hakkın ödenmez Güner anam. Senin şahsında tüm annelerin gününü kutluyorum. Güzel ellerinden öperim.

        25

        MÜGE BOZ

        İlk anneler günüm, çok heyecanlıyım! Daha dün gibi minik Vina'm karnımda yürüyüşler yapıyorduk. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

        26

        SÜHA UYGUR

        Hepimiz turnelerde dünyaya geldik... Turne yollarında, kulis arkalarında, otel odalarında çok zor şartlar içinde hem çalışıp, hem de bizleri büyüttünüz... Hakkınızı ödeyemeyiz 'Anne'... Sizin ve tüm annelerin günü kutlu olsun...

        27

        CİVAN CANOVA

        Annemiz ve biz...

        28

        KEREM ALIŞIK

        Canım anneciğim; yine sensiz bir Anneler Günü... Kanlıca'dayım, evin rıhtımında. Sen yoksun. Anne kokan çiçekler var etrafımda... Bir görsen, nasıl da kendini Çolpan yıldızı zanneden kuşlar uçuşuyor havada.

        Sen gidince gökyüzünü bana kapattılar anne, Çolpan yıldızına ulaşamıyorum. Ellerini özledim anne, senin o ellerin gibisi yoktur, oğlunun yüreğine yüreğine dokunur. Ben hiçbir yere gidemedim, elinin değdiği yerlerde kaldım anne.

        29

        ATTİLA ATASOY

        Anneler günü kutlu olsun... Annem Mücevher gibi, aramızda olmayanlara rahmet olsun... Sevgi, saygı, minnet ve özlemle...

        30

        REHA ÖZCAN

        İşte benim biricik anam... Günün kutlu olsun anam. Aydınlık yüzlü, Cumhuriyet kadını, 50'li yıllarda mini eteğiyle Beyoğlu'nda gezerken, 2000'li yılların İstanbul'una tahammül edemeyip, Akçay’a yerleşen, çiçek kokulu, kocaman yürekli anam...

        34

        BERFU YENENLER

        Anneler Günü için ilk hediyemi almış kocalık. Canım kocalık; neler de düşünürmüş...

        35

        AJDA PEKKAN

        41 mum yanarmış canınızdan bir can gittiğinde… Her gün biri sönermiş mumların. Kırk gün sonunda hafifler gibi olurmuş insanın içinin acısı. Annem, sevgili yarim 21 yıl önce yakıp, gitti o mumları.

        O tek mum var ya, içimde bir yangın hala. Ne hakkını ödeyebilirim, ne de karşılıksız sevgini… Benim melek annem, nurlar içinde uyu. Seni çok seviyorum. Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

        36

        BİRAN DAMLA YILMAZ

        İlk arkadaşım, ilk sırdaşım, annem... Anneler Günü'n kutlu olsun. Çok ağladık beraber, hem mutluluktan hem üzüntüden ama hep birbirimize güç verdik. Yolumuza beraber devam ettik.

        Kimler geldi, kimler geçti ama biz hep birbirimizin yol arkadaşı, güç kaynağı olduk. Seni çok ama çok seviyorum! İyi ki benim annemsin. Bana kattığın her şey için, benim için yaptığın bütün fedakarlıklar için sana binlerce kez teşekkür ederim.

        37

        Anneanne, seni unuttum sanma! Daha küçücükken bana o sıcacık kollarını açtığın için teşekkür ederim. Bütün cadılıklarıma rağmen beni hep sevdiğin kızlarından ayırmadığın için çok teşekkür ederim. Sizleri çok seviyorum melek kalpli kadınlar! İyi ki ama iyi ki varsınız...

        38

        SÜHEYL UYGUR

        Şu kötü günler bitsin, bana yine ninniler söyle annem.

        39

        SEDA BAKAN

        Hayatımın en güzel günü Leyla’yı kucağıma aldığım ilk gündü. Annelik hem çok güzel, hem çok zor bi işmiş. Allah'a sonsuz şükürler olsun. Tüm anneleri kocaman kucaklıyorum. Anneler günümüz kutlu olsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ