Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Semra Dinçer hayatını kaybetti! Semra Dinçer kimdir?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Sinema ve dizi oyuncusu Semra Dinçer'den acı haber geldi. 'Kuzey Güney' dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı 'Kuzey Tekinoğlu' karakterinin annesi 'Handan Tekinoğlu' rolüyle hafızalara kazınan Dinçer, hayatını kaybetti.

        Mustafa Avkıran, Semra Dinçer ve Kıvanç Tatlıtuğ
        Mustafa Avkıran, Semra Dinçer ve Kıvanç Tatlıtuğ

        KANSERE YENİLDİ

        Usta oyuncu, 2 yıldır mücadele ettiği akciğer kanserine yenildi. Sanatçının ölüm haberini Haluk Levent duyurdu. Levent, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

        Akciğer kanseriydi.

        2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi.

        İsmini vermedik.

        Sadece S.D. olarak yazmıştık.

        Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu sayısız operasyon yaptırıldı.

        Ama olmadı :(

        Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik.

        Sevenlerinin başı sağ olsun.

        "EV KİRAMI VEREMEDİĞİM ZAMANLAR OLDU"

        Semra Dinçer, bir röportajında yaşadığı zor günleri de anlatmıştı. Usta oyuncu, "Oğlum oyuncu olmak isteyince 'Evlatlıktan reddederim' dedim. 'Görmedin mi neler yaşadık neler çektik? Nasıl kendine böyle bir hayat çizersin? Başka bir işin olsun, bunu zevk için yap. Düzenli bir gelirin olsun. Çok inişli çıkışlı bir hayat' dedim. Ee iş var, yok. Bir insanın en temel ihtiyacı barınma, korunma ve yemektir. Bunları yapamıyor hale geliyorsunuz. Ev kiramı veremediğim oldu. Ay sonunu nasıl getireceğim diye kara kara düşündüğüm de çok oldu. Ben oğlumu turnelerde otobüslerde büyüttüm. 21 yaşındaydım oğlumu doğurduğumda Biz daha şanslıydık, oyuncu sayısı daha azdı, bu kadar okul yoktu. İşin gerçekten niteliği, niceliği vardı. Zorluk yaşasın istemedim." ifadelerini kullanmıştı.

        "BAŞIMIZ SAĞ OLSUN"

        Oyuncular Sendikası tarafından yapılan açıklamada ise, "Kurucu üyemiz, değerli meslektaşımız Semra Dinçer'i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ