Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerden Ceren Özdemir paylaşımları! Ceren Özdemir'in ölümü Türkiye'yi yasa boğdu - Magazin haberleri
        1

        Türkiye'yi sarsan acı olay, önceki gün saat 19.30 sıralarında Ordu'nun Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin önünde bir saldırgan tarafından kalbinden bıçaklanan balerin Ceren Özdemir (20), ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ceren Özdemir'in ölümü Türkiye'yi yasa boğdu. Ünlü isimler tepkilerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

        2

        NURGÜL YEŞİLÇAY

        Şule Özge için; Ceren Gülenay için tweet atıyor! Ardından katlediliyor! Ve döngü böyle devam ediyor, devran böyle dönüyor! Gencecik kızlarımız, koca koca kadınlarımız ölümü bekliyor, sadece bugün de ölmediği için şükrederek!

        3

        HALUK LEVENT

        Bir davanın sonucuna sevineceğimiz bir gün aynı olaydan başka bir can için ağlıyoruz. Yahu 1 gün ya, bir gün! Sadece bir gün huzurlu geçirelim günü. 1 gün ara verin be iblisler!

        4

        HADİSE

        Ne desek anlamsız ve boş. Hiçbir şey değişmiyor ve bu benim canımı çok yakıyor

        5

        BERNA LAÇİN

        Cinayetinin arkasında başka şeyler olduğuna inanıyorum! Bu kadar güzel bir kız, üstelik balerin ve bir katil niyeyse çarşı iznine salınıyor ve gidip bu bahar dalı gibi kızı tesadüfen öldürüyor. Ya başka karanlık düşüncelerin kurbanı olduysa? Çok derin araştırılmalı...

        6

        METİN ŞENTÜRK

        Gündemde kadın ismi görünce tıklamaya korkar oldum ama dedim ki 'Bu kez bir yavrumuz bir şey başarmıştır, hayata dair bir planını gerçekleştirmiştir' diye kendimi avuttum. Yok, olmadı. Yine kaybettik. Nurlar içinde yat güzel kızım...

        7

        MERT FIRAT

        2019 bitmeden öldürülen kadınların sayısı 430! Bugün 20’sinde bir balerin kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Şule Çet cinayeti davası nihayet kamuoyu baskısı sayesinde sonuçlandı. Kadın cinayetleri ve her türlü eşitsizlik politiktir!

        8

        CAHİT BERKAY

        Şule’nin mahkemesinin olduğu gün gencecik sanatçı bir kardeşimin kötü haberini aldım. Kimbilir ne güzel umutları, hayalleri vardı Ceren’in... Kadın cinayetlerini sadece katilini cezalandırarak çözemeyiz. Bu toplumsal bir problem ve hepimiz biraz suçluyuz.

        9

        DOĞA RUTKAY

        'Sosyal medyanın gücü' deyip sevinmek! Giden canın ardından gözyaşlarımızı bitti mi sandınız? Daha acısı dinmeden bir kardeşimiz daha alındı hayattan!