Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerden Kahramanmaraş depremi sonrası paylaşımlar; Ezgi Mola, Mustafa Sandal, Şahan Gökbakar...- Güncel Magazin haberleri
        1

        HALİL SEZAİ

        Lütfen kan verin sevgili dostlar. Kısa bir süre sonra en çok kana ihtiyaç olacak.

        2

        NAZAN ŞORAY

        Acımız çok büyük... Hepimiz enkaz altındayız. Büyük geçmiş olsun. Aklımız kalbimiz sizlerle... Allah yardımcınız olsun.

        3

        FİLİZ AKIN

        Hepimizin kalbi deprem bölgesinde... Kötü hava şartlarına rağmen herkes valiliklerle ve AFAD ile görüşerek elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ellerimiz yüreklerimizde enkaz altından canlı çıkaranların haberini bekliyoruz. Güzel ülkemize geçmiş olsun bile diyemiyor insan.

        4

        YILMAZ ERDOĞAN

        Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

        5

        SELDA ALKOR

        Sevgili gönül dostlarım kara bir güne gözlerimizi açtık... Bu kışta, kıyamette, sokaklarda kalanların Allah yardımcısı olsun. Hayatını kaybedenlere rahmet, geride kalanlara sabır ve kolaylıklar diliyorum.

        6

        İNGİLİZ MÜZİSYEN YUSUF İSLAM

        Türk ve Suriyelileri vuran bu felaketi gördüğüm için çok üzgünüm. Allah bölgedeki herkese kolaylık ve güvenlik sağlasın, ölenlerin ruhunu sonsuz huzura kavuştursun.

        7

        NİLÜFER

        Türkiye’nin kaderi mi bu? 10 ilimizi birden etkileyen bu büyük felaketin sonuçlarını ekranlarda izlerken içim yanıyor. 'Bu Türkiye’nin kaderi mi?' diye sormadan edemiyorum. Bu kara kışta, evini, barkını, anasını, babasını, kardeşini, evladını kaybeden ya da enkaz altından çıkmasını bekleyen insanların yerine koyunca kendimi, o insanların çaresizliğini kelimelerle ifade edemiyorum. Türkiye’nin kaderi bu mu? Depreme dayanıksız yapıların içinde geleceğini, hayatını, umutlarını kaybeden insanımızın kaderimi bu? Bu kaderi değiştirmek elimizde.

        Bugün Türkiye tek yürek bugün; Türkiye Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, İskenderun, Şanlıurfa... Başımız sağ olsun. Yaralılarımıza şifa diliyorum. Allah bir daha böyle felaket göstermesin.

        8

        NURSEL KÖSE

        Çok acı bir gün... Göçük altında zamanla yarışan insanların acil kurtulması ümidimle... Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun.

        9

        AYDAN ŞENER

        Çok üzgünüm...

        10

        GÜLŞEN BUBİKOĞLU

        Ne diyeceğimi bilemiyorum... Şimdiye kadar gördüğüm en büyük afet... Çok büyük geçmişler olsun hepimize... Üzüntümüzün ölçüsü yok maalesef.

        11

        MURAT CEMCİR

        Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ülke genelinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza; Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun çok üzücü, çok...

        12

        HÜLYA KOÇYİĞİT

        Yüreğim yanıyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen, hasara neden olan bu büyük depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Can kaybının artmaması için dua ediyorum. Geçmiş olsun canım ülkem.

        13

        HALE SOYGAZİ

        Gecenin köründe, kara kışın soğuğunda... 10 ilde büyük acı yaşanıyor. Başın sağ olsun, geçmiş olsun Türkiye.

        14

        TARKAN

        Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve tüm bölgeyi etkileyen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun...

        15

        TÜRKAN ŞORAY

        Yine yastayız... Ülkemizin Güneydoğusu'nda meydana gelen depremden dolayı kaybettiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına sabırlar diliyorum. Dualarım yardım bekleyenlere, kalbim yüreğim onlarla beraber...

        16

        FAZIL SAY

        Bu sabah acı bir haber ile uyandık, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde çok büyük bir deprem. 7,4 şiddetinde. Pek çok ilde hissedilmiş. Halkımız için tek yürek olma ve yardımlaşma günleri...

        17

        CEM YILMAZ

        Büyük depremden kurtulanlara acil şifalar, tüm arama kurtarma ekiplerine güç kuvvet diliyorum. Kayıplarımıza Allah rahmet eylesin.

        18

        MUSTAFA SANDAL

        Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 şiddetindeki depremde Diyarbakır, Hatay, Malatya gibi çevre illerde ve birçok yerde maalesef ciddi yıkımlar olmuş. Çok geçmiş olsun. Allah bölgedeki tüm vatandaşlarımızın yardımcısı olsun. Umarım daha kötü haberler almayız. Dualarımız sizlerle...

        19

        EZGİ MOLA

        Geçmiş olsun Türkiye. Ne acı habere uyandık be... #deprem...

        20

        ŞAHAN GÖKBAKAR

        Deprem... Çok üzücü, herkese çok geçmiş olsun...

        21

        ŞAHAN GÖKBAKAR

        Kahramanmaraş merkezli deprem, Gaziantep'te bir dükkanda böyle kaydedilmiş. Bir buçuk dakika sürüyor ve çok şiddetli... Bu görüntü yıkımın ne denli fazla olacağının habercisi maalesef. Çok büyük bir felaket. En az kayıpla geşsin inşallah.

        22

        ŞAHAN GÖKBAKAR

        Değerli dostlar; şu an birlik olarak, dayanışma içinde, en hızlı şekilde enkaz altında kalanları çıkarma ve bölge insanına destek olma vakti. Bilgi kirliliği yaratmadan, yolları açık tutarak, panik olmadan ve yetkilileri dinleyerek çalışmalara yardımcı olun.

        23

        HALUK LEVENT

        Böyle bir felakette bu ülkeye kötülük yapmak istemiyorsanız lütfen ama lütfen şehrin valilikleri ile görüşmeden yardım yollamayın. Her şey tıkanıyor. Şimdiden 'Şu kadar kamyon yollayalım şuraya, şunu yollayalım' gibi tweet'ler gördüm. Yapmayın! Etmeyin! Çalışmalar felç oluyor sonra...

        24

        BÜLENT ERSOY

        Geçmiş olsun Türkiye'm...

        25

        IŞIN KARACA

        Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Malatya, Şanlıurfa, Osmaniye, Mersin, Gaziantep, Hatay... Kalbimiz ve dualarımız sizinle... Kenetlenme zamanı… Elimizden geleni ardımıza koymayalım…

        26

        AHMET KURAL

        Deprem... Allah yardımcımız olsun.

        27

        ÖNDER AÇIKBAŞ

        Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

        28

        ÇAĞLA ŞIKEL

        Türkiye dördüncü seviye alarm durumu ilan etti. '4. seviye' alarm durumu, uluslararası yardım çağrısını kapsamaktadır. Dünyanın çeşitli yerlerinde olup, bu mesajı okuyanlar... Ülkemdeki depremde enkaz altında kalmış insanlarımızın kurtarılmak için yardımınıza ihtiyacı var. Ah, çok üzgünüm. Allah yardımcımız olsun. Yaralılar ve kurtarılmayı bekleyenler için dua edelim. Başımız sağ olsun.

        29

        TUĞBA ÖZAY

        Çok geçmiş olsun Türkiye... Çok büyük bir acıyla yine karşı karşıyayız maalesef ki... Kahramanmaraş merkezli birçok ilimizde depremin acısı çok büyük şu an... Çok acı çok... Çok üzgünüm. Umarım yaralılarımız, enkaz altındaki yurttaşlarımız bir an önce kurtarılır. Çok üzgünüm... Çok çok çok geçmiş olsun Türkiye’m.

        30

        ENGİN ALTAN DÜZYATAN

        Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun Türkiye'm.