Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Doğan Cüceloğlu son dakika: Ünlülerin Doğan Cüceloğlu mesajları - Magazin haberleri
        1

        Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, İstanbul Akatlar'da yaşadığı evinde hayatını kaybetti. Doğan Cüceloğlu'nun ilk belirlemelere göre düşme sonucu hayata veda ettiği belirtildi. 83 yaşındaki Cüceloğlu'nun ölümü nedeniyle soruşturma başlatıldı. Cüceloğlu'nun vefatı ünlüleri de yasa boğdu. Pek çok isim üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

        2

        CEYDA DÜVENCİ

        İçim yangın... Bir anneannemde bir de dayımda böyle yandı... Ah Doğan Cüceloğlu ah...

        3

        ÇAĞLA ŞIKEL

        Daha bu sabah sesiniz kulağımdaydı. Günümü aydınlatmıştı öğütleriniz... O kadar sever sayardım, benim için o kadar kıymetliydi... O kadar başkaydı ve onu o kadar çok severdim ki kendisini... Bilirdi niye onu bu kadar çok sevdiğimi... Sizi çok özleyeceğiz hocam çok üzgünüm.

        4

        ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

        Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, kitaplarını severek okuduğum psikolog bilim insanı... Öğrendiklerim için minnettarım hocam... Yattığınız yer nur olsun.

        5

        BEHZAT UYGUR

        Alın kitaplarını teker teker okuyun, katıldığı programları izleyin... Böyle değerli insanların vedası başka üzüyor... Mekanın cennet olsun...

        6

        DOĞA RUTKAY KAMAL

        Canım hocam... Kıymetli hocam... Sizinle ne güzel ne önemli konular için buluşmuştuk 'Masa' programımda... Sizi ilk davet ettiğimde bir daha hiç ara vermeden görüşeceğimizi biliyordum. Doğrusu sizin gibi değerli biri az bulunurdu. Son kitabınızı içindeki yazıyla gönderdiğiniz ve sevincinizi benimle paylaştığınız için sonsuz mutluyum. Sizi kaybetmek büyük bir acı şimdi kalbimde... Cennet mekanınızda huzurla uyuyun.

        7

        GONCA VUSLATERİ

        Başımız sağolsun. Mekanı cennet olsun. 'İçimizdeki Çocuk'ların sesini kaybettik. Hepimizin sessizliğini bozan bir cesur yürekti kitabınız. Uykuları kaçıran aile ortamlarında bir küçük beyaz mum olmuştu cümleleriniz. Hiç unutulmayacaktır yoldaşlığınız.
        İyi ki dokundunuz hayatlarımıza... Sevenlerine sabır diliyorum.

        8

        REYNMEN

        Daha dün konuşmuştuk... Bana ve beni kendisiyle tanıştıran arkadaşımın eşine imzalı kitabını gönderecekti. O kadar üzüldüm ki... Çok yakın zamanda tanışmıştık. Bugün dünyanın en naif, en ince insanına veda ettik. Mekanın cennet olsun.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ