Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa VAHŞET! SON DAKİKA: Kayıp kadın, koca kurbanı çıktı!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Antalya'nın Alanya ilçesinde, 3 gün önce kaybolan Aslı Öztürk'ün (36), koca vahşetine kurban gittiği ortaya çıktı.

        Alanya'nın Konaklı Mahallesi’nde oturan Aslı Öztürk’ten haber alamadığı gerekçesiyle eşi Mesut Öztürk (29), geçen perşembe günü saat 04.30 sıralarında jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, yaptıkları teknik ve fiziki takipte eşi Mesut Öztürk'ten şüphe duyarak soruşturmayı derinleştirdi.

        Ekiplerin Konaklı Mahallesi'ndeki yaptığı güvenlik kameraları incelemelerinde, Mesut Öztürk'ün eşini halıya sarılı vaziyette araca taşıdığı tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen jandarma, Mesut Öztürk'ü yakalayarak gözaltına aldı.

        Katil zanlısı koca, jandarmadaki işlemlerinin ardından bu sabah sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

        ‘SİNİRLE SALDIRIP, YERE YATIRDIKTAN SONRA BOĞDUM’

        Katil zanlısı Mesut Öztürk’ün ifadesi de ortaya çıktı. Olaydan önce evde bulunan eşinin arkadaşı gittikten sonra tartışmaya başladıklarını aktaran Mesut Öztürk’ün, "Eşim bana ve aileme küfürler, hakaretler etmeye başladı. Daha sonra yatak odasına geçtik. Ben çıkacağımı söyledim. Bana tekrar hakaretler etmeye başladı. O sinirle saldırıp, yere yatırdıktan sonra boğdum. Yerdeki halıya sarıp, arabanın bagajına koydum ve gömeceğim ormanlık alana götürdüm. Daha sonra oraya bıraktım ve eve geri döndüm. Çocukları anneme bıraktım. ‘Eşim yürüyüşe çıktı’ dedim. Yürüyüşe çıkmış gibi göstermek için evden eşyalarını aldım. Yol üzerindeki çöplere attım. Hatta kayıt da olsun diye cep telefonuyla eşimi aradım. Daha sonra iş makinesiyle ormanlık alana tekrar döndüm. Ve orada eşimi gömdüm. Geri döndükten birkaç saat sonra karakola kayıp başvurusunda bulundum” dediği öğrenildi.

        EVDEN 10 KİLOMETRE UZAKLIKTA ORMANDA GÖMMÜŞ

        Mesut Öztürk'ün eşini defnettiği bölgenin, evden yaklaşık 10 kilometre uzaktaki ormanlık alanda ıssız bir nokta olduğu belirtildi. Mesut Öztürk’e savcılık talimatıyla yapılan yer gösterme sonrası Aslı Öztürk’ün cenazesinin jandarma tarafından gömüldüğü yerden çıkarıldığı kaydedildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ