Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Hayatın İçinden - 14 Eylül 2019 (Gülnur Tuğaltay, İsmail Kocaoğlu, Özdemir Turan)

        Habertürk Haber Merkezi gündeme bir parantez açıyor; fark yaratan ve iz bırakan hikayeleri ekrana taşıyor.

        1) Gülnur Tuğaltay bundan tam 19 sene önce evden çıktı, doktora gitti. 15 yaşındaki kızı Çağla Tuğaltay evindeydi. Merak edip evine döndüğünde kızının evde boğazı kesilerek öldürüldüğünü öğrendi. Evinin kapısında zorlama izi yoktu, katil evde elini yıkayıp gitmiş; üstelik kimse de görmemişti. Anne Tuğaltay’ın yaşadığı acı hiç bitmedi. Cinayeti kim, neden işledi; bu sır hiç çözülemedi. Ancak tam 14 yıl sonra, Çağla’nın tırnakları arasında katilin DNA izi bulundu. Cinayetin dosyası halen açık... Anne Gülnur Tuğaltay tam 19 yıldır çektiği acının dinmesi için öncelikle polisten sonra da herkesten acil yardım istiyor. Çünkü 1 yıl içinde katil bulunamazsa dosya zaman aşımından düşecek. Çağla’nın annesi Gülnur Tuğaltay yılların dindiremediği evlat acısını Hayatın İçinden’e anlattı.

        2) ‘Başbakan’ lakaplı Göztepe amigosu İsmail Kocaoğlu tam 40 yıldır tribünleri coşturuyor. Bir hareketiyle binlerce seyirciyi coşturan Kocaoğlu’nun gecesi gündüzü Göztepe. Ünlü tiyatrocu Rıza Kocaoğlu’nun babası olan Amigo İsmail, Göztepe tribünlerinde geçen anılarını ve hayatını Hayatın İçinden’e anlattı.

        3) Eski İstanbulluların çocukluk eğlencesi, semtlerde kurulan sirklerdi. Özdemir Turan çocukluk yıllarında gittiği o sirklerde sihirbazlar ve denge sırıklarıyla tanıştı. Gördüklerini hiç unutmadı. Zamanla ip cambazlığına merak salıp, Selanikli bir sihirbazın desteği ile ip üstüne çıktı. Arada diş hekimi bile oldu ama ip üstünden hiç inmedi. Özdemir Turan 51 yıldır ip üstünde süren cambazlığını Hayatın İçinden’e anlattı.

         

        BAKMADAN GEÇME