Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Hayatın İçinden - 28 Eylül 2019 (Mustafa Özkan, Serpil Örümcer, Ahmet Muhsin Tüzer)

        Habertürk Haber Merkezi gündeme bir parantez açıyor. Satır arasında kalan ve iz bırakan hikayeleri, tanıkların gözünden ekrana taşıyor.

        1) İstanbul’un son gramofoncularından Mustafa Özkan, dedesinden miras kalan tutkusuyla gramofonları ayakta tutuyor. Onları topluyor, tamir ediyor, özel gramofonlar yapıyor. Antikacılar Sokağı’nın ‘Gramofon Mustafa’sı sıra dışı ve muhtemeşem seslerle dolu hikayesini Hayatın İçinden’de anlatıyor.

        2) 14 yaşında katıldığı güzellik yarışmasından sonra Bedri Koraman bir karikatürünü çizdi; adını da ‘Bayan Bacak’ koydu. Podyumlarda boy gösterdi, 60’lı yılların en şöhretli ismi oldu. Sonra birden şöhret senaryosu tersine döndü; ‘Bayan Bacak’ın hayatı tepetaklak oldu. Bir devrin şöhretli kadını Serpil Örümcer hikayesini Hayatın İçinden’e anlatıyor.

        3) İmamlık yaparken çok sevdiği rock müziğin peşinden gitmeyi de ihmal etmedi, ancak imamlıktan ihraç edildi. Albüm çıkaran ve konserler veren Ahmet Muhsin Tüzer’i artık herkes ‘rockçı imam’ olarak tanıyor. Rockçı imam Ahmet Muhsin Tüzer’in sıradışı hikayesi Hayatın İçinden’de...

         

        BAKMADAN GEÇME