Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köşe yazarlığı hayatımdan futbol ile ilgili yazılarım bir elin beş parmağını geçmez. Fakat öyle anlar geliyor ki yazmazsam olmaz oluyorum.

        Şunu da belirteyim hayatımda hiç stada gidip futbol maçı seyretmişliğim iki gün öncesine kadar yoktu. Pazartesi akşamı Göztepe-Konyaspor maçını bizzat İzmir Bornova Stadı’nda Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Hüsnü Tunay Ece’nin davetlileri olarak izledim.

        Fanatik bir Karşıyakalı olmama rağmen bana centilmence davranma nezaketi gösteren bütün Göztepe Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

        İlk dikkatimi çekenler öncelikle Başkan Sepil’in taraftarlarla olan içten samimiyeti ve onların arasına rahatça girip sohbet etmesi oldu.

        Ardından Yönetim Kurulu Üyesi Tunay Ece yanımıza oturmak yerine maçlarda kendisine uğurlu geldiğini söylediği köşesine çekildi. Orası onun totem yeriymiş.

        RESTORANLAR ZİNCİRİ

        İzmir doğumlu olan ve çocukluğundan beri Göztepe’ye sempati duyan işadamı Mehmet Sepil, futbolun dışında bir de Ege mutfağını dünyaya tanıtma hedefiyle restoranlar zinciri kurmuş.

        Göztepe taraftarına gelince...

        Lütfen bizim Karşıyaka camiası bana bozulmasın, çünkü Göztepe taraftarını, sanırım Başkan Sepil’den önce ve sonra şeklinde değerlendirmek daha doğru olacak. Maç esnasında birbirleri ile son derece uyumlu olarak tezahürat eden Göztepe taraftarını kutluyorum.

        Maçı Göztepe’nin 1-0 üstünlüğü ile bittikten sonra yöneticilerle oturarak maçın değerlendirmesini yaptık. Daha doğrusu onlar konuştu ben dinledim. Kazanılan bir maç sonrası yapılan konuşmalara şahit oldum.

        Amatör kümeye geriledikten sonra 2016-2017 sezonunda Süper Lig’e yükselmeyi başaran ve hızla başarıya koşan, İzmir’in de gururu olan Göztepe için Mehmet Sepil’in amacı Göztepe’yi uluslararası bir kulüp yapmak.

        En başarılı transferi de bence Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan Tamer Tuna olmuş. İlk defa Süper Lig’de bir takım yöneten Tamer Tuna konuşmalarından anladığım kadarıyla Sepil ile birlikte Göztepe adına kader birliği yapmış.

        Göztepe nereye koşuyor?

        Göztepe’yi sonuna kadar izlemeye devam edeceğim.

        Diğer Yazılar