Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal için Avrupa’dan yayılan virüs artık tehlikeli boyutlara geldi. Sanırsınız G.Saray galibiyetiyle ilk yarı bitti! Şu kesin; Leipzig’deki yedekler, Kayseri’deki aslardan fazla reaksiyon verirdi. Bilic dönemindeki göçebelikte ‘deplasmanda nasıl kazanılır’ın yüksek lisansını veren Beşiktaş, giderek finallere ‘son gece çalışan’ öğrencilere benzedi.

        İlk yarıda Cenk’le, Oğuzhan’la harcananlar yüzde yüz; kazanılan penaltı ise yüzde 50... Keşke Collina yorumcu olsaydı da, hakem eskilerine bu kadar iş düşmeseydi. Şenol hoca, derbideki kaçanları da düşünerek, bu takıma artık ‘bitirici vuruş’ çalıştırma zamanı gelmedi mi!

        Yenilen golde 11 yıl S.Donetsk havası solumuş ‘stoper’ Kucher, soldan ortalıyor, F.Bahçe’nin üyelikten attığı Gökhan uykuda izliyor, eşi Jelena’nın “O dünyanın en iyi savunmacısı, çünkü benim gibi bir hücumcuya karşı oynuyor” dediği Tosic’in ayağı kayıyor, Umut’a dokunmak kalıyor.

        İkinci yarı Kartal bir fazla, ama Q7 dengeliyor! İlk yarıda Oğuzhan’a getirdiği top hariç yerinde yeller esiyor. Ne o, ne de Talisca maç seçmiyormuş, gel de külahıma anlat! Gören göz kılavuz istemiyor. Güneş’in değişiklikleri etkisiz, kapananlar elini kolunu sallaya sallaya puan alıyor, Kartal’a doldur boşalt yakışmıyor! Yerden yere vurulan F.Bahçe 2, G.Saray 5 puan fark atmış. ‘Dev aynası’ kırılmak için daha ne bekliyor!

        Yiğidin hakkı Kayseri’ye... Başta Kucker ve Mendes olmak üzere, yürekleriyle oynadılar. 11’e 11 olsa, kazanabilirlerdi. Tebrikler.

        Diğer Yazılar