Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçe Doğuş, ligde kaybettiği Anadolu Efes’in bu kez tempolu oyunla coşmasına izin vermeden sonuca gitti.

        Efes’i ligdeki maçta sürükleyen iki isim Ledo ve McCollum’du. Ledo’nun yokluğunda McCollum da istediği açık alanı bulamayınca, daha doğrusu Wanamaker’ın savunmasına takılınca 2/12 isabetle 5 sayıda tıkandı. Buna karşın Lacivert-Beyazlılar, iki uzunu Stimac ve Dunston’ı ilk yarıda sürekli ikili oyunlar üzerinden topla buluşturup maça ortak oldu. Doğuş da bu süreçte Efes’e saha içinde dinamizm getirdi. Ancak Kanarya’nın, özellikle üçüncü çeyreğin ilk 7 dakikalık diliminde Vesely önderliğinde savunma direncini arttırması ve alınan savunma ribaundlarıyla arka arkaya gelen hızlı hücumlar, Sarı-Lacivertliler’i maçın sonuna kadar koruyacağı çift haneli farka taşımaya yetti.

        Fenerbahçe, asist üzerinden dün de 21 basket üretti. Wanamaker, ilk kez oyunun iki yönünde de üst düzey verim sağlarken, 14 sayı, 7 asist, 6 ribaundla bu sezon çarkın en önemli dişlilerinden biri olacağını işaret etti.

        **************

        YENILER ISINIYOR

        Fenerbahçe Doğuş, henüz sakatlıktan dönemeyen takımın ana unsurları Dixon ve Kalinic’in yokluğunu hissetmeden yoluna devam ediyor. Bu durum bir yandan da yeni isimlerin uyum sürecini çabuklaştırıyor.

        **************

        4 NUMARA SORUNU

        Anadolu Efes, dün iki uzun forveti Doellman ve Motum’dan beklediği verimi alamadı. Özellikle Doellmann henüz adaptasyon sürecini aşabilmiş değil.

        Diğer Yazılar